#ParavionLIVE. Profil de destinație: Zakynthos

Insula Zakynthos e cunoscută pentru stâncile abrupte, plajele fine din apropierea golfurilor sau pentru coloniile de broaște cu gât lung din sudul insulei. Dacă sunteți în căutarea unui peisaj sălbatic, alegeți nord-vestul insulei, iar pentru cluburi și viață de noapte zona ideală e cea din apropierea orașului Zakynthos, în sud-estul insulei.
 

Plaja Navagio

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre această destinaţie, vă împărtăşim 13 lucruri de ştiut:

1. Zakynthos în câteva cuvinte: un paradis terestru.
 
 
2. Localizare: insulă greacă din Marea Ionică.
 
3. Principalele atracții turistice: Muzeul bizantin, Templul lui Solomon, Biserica lui Dionysos, satul Bochali, la nord de Zakynthos, portul Limnionas, în sudul insulei Zakynthos, Biserica Agios Nikolas, Plaja Navagio și Peșterile albastre (aflați care este topul atracțiilor turistice din Zakynthos).
 

Satul Bochali

Peşterile Albastre

4. Destinație pentru: Cupluri și familii.

5. Cea mai frumoasă cameră de hotel: La Hotel Belvedere (descoperiți mai multe hoteluri din Zakynthos).

Hotel Belvedere

6. Cea mai frumoasă privelişte cu o piscină: La Hotel Belvedere (descoperiți mai multe hoteluri din Zakynthos).

Hotel Belvedere

7. Cel mai cunoscut loc de pe insulă: Priveliștea de pe stâncile abrupte de lângă plaja Navagio.

zake
 
8. Cel mai frumos loc: portul Limnionas, un paradis izolat.
 
9. Cea mai bună plajă: Gerakas.
 
10. Cel mai cool lucru pe care poți să-l faci: Subwing, un sport extrem mai puțin cunoscut, care imită stilul de înot al delfinilor, cu ajutorului unui subwing. Practicanții sunt legați de o barcă de viteză și înoată-aproape-zburând prin apă. Dacă nu sunteți pregătiți să încercați ceva nou, atunci puteți practica bunjee-jumping de pe stâncile care înconjoară Plaja Navagio (aflați despre mai multe activități în Zakynthos).

11. Ce să mănânci: Bianco, pește alb cu usturoi sau bourthito, soutzoukakia, carne tocată preparată în sos de roșii. De preferință, servite la un restaurant pe malul apei.

12. Ce să bei: Ouzo sau vinul local, Zakynthino.

13. Unde să îți petreci seara: în zona golfului Laganas unde veți găsi cele mai grozave cluburi de noapte.

Bonus: cerul înstelat din Zakynthos.

cerul

 

Vizionaţi mai multe fotografii din Zakynthos aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Zakynthos", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele Last Minute disponibile pe www.paravion.ro

   

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *