#ParavionLIVE: Hoteluri din Rhodos

La-nceput de săptămână, #ParavionLIVE vă livrează imagini din cele mai luxoase sau accesibile hoteluri din insula Rhodos. Știm cât de important e locul în care urmează să vă petreceți concediul, așa că vă invităm să descoperiți cum arată camerele și serviciile grecești.

Aldemar Amelia Mare
Cameră la Hotel Aldemar Amilia Mare & Paradise Village 5*, Kallithea, Rhodos, Grecia.

Pe lângă sutele de fotografii din Rhodos, Costin, trimisul special Paravion.ro, a pus la punct harta hotelurilor de pe insula zeilor. Camerele pot fi rezervate prin intermediul site-ului www.paravion.ro.

1. Cameră suite în Hotel Aldermar Amilia Mare, Kallithea, Rhodos, Grecia

2. Hamam Hotel Amathus Rhodes, Ixia, Rhodos, Grecia

3. Cameră Hotel Palladium, Kalithea, Rhodos, Grecia

4. Cameră Hotel Pegasos, Faliraki, Rhodos, Grecia

5.Cameră Hotel Lomeniz, Rhodos, Grecia

6. Cameră Hotel Blue Sky City Beach, Rhodos, Grecia

7. Camera Hotel Kipriotis, Rhodos, Grecia

8. Vedere din cameră la Hotel Semiramis, Rhodos, Grecia

9. Cameră Hotel Diana Boutique, Rhodos, Grecia

Vizionaţi mai multe fotografii din Rhodos aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Rhodos", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele Last Minute disponibile pe www.paravion.ro.

   

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *