#ParavionLIVE. Activități în Rhodos

Plaje, păduri de pini, zone cu stânci care ies din mare sau munți cu prăpastii abrupte. Toate acestea pot fi văzute în Rhodos, pe minunatele tărâmuri grecești, de fiecare dată la fel de pitorești și primitoare. Fie că alegeți să vă plimbați printre pădurile cu pini de la Șapte izvoare sau în Valea fluturilor, fie că sunteți adepții sporturilor extreme în munți sau în apele Mării Egee, cu siguranță există o combinație potrivită pentru fiecare. 

Rhodos

1. Valea fluturilor, Rhodos, Grecia 

 

2. Șapte izvoare, Rhodos, Grecia 

 

3. Cetatea din Lindos, Rhodos, Grecia 

 

4. Excursie Insula Symi, Grecia 

 

5. Seară grecească în Rhodos, Grecia 

 

6. Răsărit în Rhodos 

Vizionaţi mai multe fotografii din Rhodos aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Rhodos", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele Last Minute disponibile pe www.paravion.ro. Prima plecare este chiar în 17 iulie 2015*:

  • Sejur la Hotel Angela Suites 3* – 1.058 euro pentru 2 persoane.
  • Sejur la Hotel Oktober 3* – 1.207 euro pentru 2 persoane.
  • Sejur la Elysium Resort Spa 5* – 1.968 euro pentru 2 persoane.

* Toate pachetele includ bilete de avion dus-întors din Bucureşti, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopţi, cu demipensiune, şi asistenţă turistică locală. Găsiţi mai multe oferte aici.  

   

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *