5 lucruri romantice de făcut în Istanbul. Licitează de la 1 leu!

Așezat la întâlnirea dintre continentul european și cel asiatic, orașul Istanbul e una dintre cele mai romantice destinații și poate rivaliza oricând cu Paris sau Londra. În plus, are o cultură și o istorie pline de pasiune. Orașul vă poate oferi nenumărate variante pentru a vă bucura de câteva zile de neuitat alături de persoana iubită. Vă împărtășim câteva idei și așteptăm sugestiile sau poveștile voastre din Istanbul.

shutterstock_232155415

1. Dacă nu vreți să vă aventurați într-unul dintre cele mai mari bazare acoperite din lume de teamă să nu vă pierdeți, încercați să vă petreceți câteva ore în Bazarul de condimente din Istanbul, de dimensiuni mai mici, unde vă puteți bucura de o experiență autentic turcească. Desigur, puteți căuta împreună afrodiziace sau poțiuni magice.

shutterstock_118974748 istanbul bazaar

2. Urcați-vă pe unul dintre feriboturile care pleacă înainte de asfințit și bucurați-vă de un apus superb între două continente. Dacă alegeți să mergeți seara cu feribotul, atunci aveți șansa să vedeți toate monumentele importante ale Instanbului frumos luminate.

shutterstock_227997625

3. Bucurați-vă de un masaj potrivit pentru sultani și alegeți o experiență de neuitat într-unul dintre hammamurile din Istanbul. Mergeți împreună cu partenerul și pregătiți-vă pentru câteva ore de relaxare. E bine de știut că nu veți putea fi în aceeași cameră (hammamurile tradiționale turcești sunt împărțite pe sexe), dar vă veți întâlni la ieșire.

4. Plecați pentru jumătate de zi pe una dintre Insulele prinților la la 20 de km sud-est de Istanbul, în Marea Marmara, și profitați de liniștea și absența vehiculelor. Puteți face o plimbare cu trăsura sau vă puteți plimba cu bicicletele, înainte de a vă opri la un picnic printre pini.

5. Vizitați Turnul Galata la asfințit, locul perfect de unde veți avea o vedere panoramică deasupra orașului. După apus vă puteți plimba pe străduțele înguste și servi cina într-una dintre numeroasele terase din zonă. Prețurile sunt mai accesibile aici decât cele afișate pe meniul restaurantelor din turn.

Galata Tower

                                                                                              –

Pachetul este pentru 2 persoane și include bilet de avion București-Istanbul-București cu compania aeriană Tarom, taxe de aeroport, 3 nopți cazare cu mic-dejun la hotel SANTA HILL 4*. Plecare: 11 septembrie 2015. Prețul de listă al pachetului este de 2.907 lei. Licitația se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depășește 2.578 lei. Licitează de la 1 leu!

728-X-90- (2)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *