#ParavionLIVE. Profil de destinație: Rhodos

Insula Rhodos este una dintre cele mai vizitate insule grecești, turiștii interesați de ofertele All Inclusive și petrecerile grecești care se încheie târziu în noapte aleg nordul insulei, pe când sudul insulei e ales de cei care preferă peisajele sălbatice. 

DSC_6059

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre această destinaţie, vă împărtăşim 13 lucruri de ştiut:

1. Rhodos în câteva cuvinte: o insulă plină de istorie.

2. Localizare: în sudul Mării Egee.

3. Principalele atracții turistice: Colosul din Rhodos, Acropolele din Lindos, orașul Kameiros, Valea fluturilor, Portul Sf. Paul, Palatul din Rhodos, Muzeul arheologic din Rhodos, Muzeul acvatic din Rhodos, Mânăstirea Tsampika, Insula Symi (aflaţi care este topul atracţiilor turistice din Rhodos).

DSC_6485

DSC_6227

4. Destinație pentru: familii cu copii și tineri.

5. Cea mai frumoasă cameră de hotel: cea de la Hotel Sheraton, Rhodos, Grecia (descoperiţi mai multe hoteluri din Rhodos).

DSC_6758

6. Cea mai frumoasă priveliște cu o piscină: vederea de la Hotel Pegasos, Faliraki, Rhodos, Grecia (descoperiţi mai multe hoteluri din Rhodos).

DSC_6700

7. Cel mai cunoscut loc de pe insulă: Orașul vechi din Rhodos.

DSC_6206

DSC_6669

8. Cel mai frumos loc: Golful Sf. Paul, în apropierea cetății Lindos.

DSC_6464DSC_6462

9. Cea mai populară plajă: Faliraki.

10. Cel mai cool lucru pe care poți să-l faci: scufundări în Lindos, safari alpin în munții din Rhodos, excursii până la insula Symi sau staţiunea Marmaris (aflaţi despre mai multe activităţi în Rhodos).

11. Ce să mănânci: fructe de mare la Hatzikelis, Rhodos.

12. Ce să bei: vinurile locale (Athiri, Moschato White), Souma sau un Mojito.

DSC_6564

13. Unde să îți petreci seara: într-unul dintre cluburile din Faliraki.

Bonus: Apus în Rhodos.

DSC_6679

Vizionaţi mai multe fotografii din Rhodos aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Rhodos", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele Last Minute disponibile pe www.paravion.ro.

   

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *