#ParavionLIVE. Top 5 atracții turistice în Rhodos

Deși e doar o insulă micuță în sudul Mării Egee, Rhodos are o istorie impresionană încă din Antichitate când era una dintre cele mai importante așezări est-mediteraneene. Insula Rhodos e celebră pentru Acropolele din Lindos sau Colosul din Rhodos, dar și pentru orașele medievale pitorești neschimbate de sute de ani. 

Golful Sf. Paul din Lindos, Rhodos, Grecia.

1. Castelul din Rhodos, Grecia 

 

2. Cetatea din Lindos, Rhodos, Grecia 

3. Minaret, Oraşul Vechi Rhodos, Grecia 

4. Străduțele din Orașul vechi, Rhodos 

5. Golful Sf. Paul, Lindos 

 

Vizionaţi mai multe fotografii din Rhodos aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Rhodos", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele Last Minute disponibile pe www.paravion.ro.

   

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *