#ParavionLIVE. Top 5 atracții turistice în Corfu

În urmă cu câteva săptămâni, Costin, câștigătorul competiţiei "Fii Paravion Superstar!", a ajuns în Corfu și a filmat câteva dintre cele mai cunoscute obiective turistice. Dacă ajungeți în Corfu, vă sugerăm să petreceți o zi la unul dintre parcurile acvatice și să vă bucurați de tunurile de apă. Parcul Aqualand e situat chiar în centrul peninsulei Corfu, iar intrarea ajunge în jur de 15 euro. Vizitați biserica Sf. Spiridon, protectorul peninsulei Corfu, situată în partea veche a orașului Corfu, cu intrarea liberă.

corfu

Plimbați-vă prin vechea fortăreață construită de venețieni în secolul 16, Palato Frourio, localizată în partea estică a orașului Corfu. Și în cele din urmă, nu ratați o vizită la Palatul Achillion, o vizită în stațiunea Paleokastritsa sau o plimbare prin Paxos. 

1Curtea Palatului Achillion, Corfu 

2. Plimbare Paxos, Corfu

3. Stațiunea Paleokastritsa, Corfu

4. Mănăstirea din Paleokastritsa

5. Plimbare pe străzile din Corfu

Vizionaţi mai multe fotografii din Corfu aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Corfu", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele Last Minute disponibile pe www.paravion.ro.

   

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *