#ParavionLIVE. Top atracții turistice din Creta

După o săptămână petrecută pe tărâmurile de vis ale Cretei, trimisul nostru special împărtășește cu noi câteva filmulețe cu cele mai cunoscute obiective turistice și cele mai frumoase zone urbane de pe insulă. Costin a ajuns la ruinele cetății venețiene din Gramvousa, la Catedrala Sf. Mina, dar și în unele dintre cele mai cunoscute așezări de pe insulă, Heraklion și Hersonissos.

Creta, Grecia

În plus, vă recomandăm să vizitați Muzeele de arheologie și istorie, dar și Muzeul Nikos Kazantzakis din Heraklion. Pentru familiile cu copii recomandăm o vizită la cel mai mare acvariu din Marea Mediterană, Cretaquarium. 

1. Catedrala Sfântului Mina din Heraklion. Creta, Grecia

2. Heraklion, Creta, Grecia

3. Hersonissos, Creta, Grecia

4. Excursie Spinalonga, Creta, Grecia

5. Excursie Gramvousa, ruinele cetăţii veneţiene, Creta, Grecia

Vizionaţi mai multe fotografii din Creta aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Creta", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele Last Minute disponibile pe www.paravion.ro.

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *