Top 5 lucruri romantice în Belgrad. Licitează de la 1 leu!

În ultimii ani, capitala Serbiei e una dintre destinațiile inedite ale Europei de sud-est. Odată ce situația politică s-a stabilizat, Belgrad a devenit un loc preferat de mulți turiști pentru o escapadă într-una dintre cele mai inedite capitale europene.  

Belgrad (9)

Top 5 provocări romantice 

 

1. Petreceți-vă o dimineață la Ada Ciganlijao insulă pe Sava, considerată „Marea Belgradului”, situată la doar 5 km de centrul orașului e locul unde sute de mii de oameni se adună la plajă în sezonul estivalÎn septembrie, puteți să vă plimbați pe plajă și cu puțin noroc să înotați, pentru ca apoi să luați cina într-unul dintre restaurante din zonă. Iar dacă vreți să încercați ceva ce nu ați mai făcut până acum, e momentul să vă faceți curaj pentru bunjee-jumping, de la o înălțime acceptabilă pentru orice începător, 55 m. 

 

Belgrad (2)

 

2. Plimbați-vă prin cartierul boem al BelgraduluiSkadarlija, cunoscut odinioară ca locul unde artiștii își petreceau serile în tavernele și restaurantele locale (numite kafane). O masă pentru două persoane ajunge undeva în jur de 20-30 euro, iar bacșisul constă în 5-10% din sumă. Bucătaria locală e un mix între bucătaria grecească, turcească și ungurească și cu siguranță poate satisface gusturile oricărui gurmand. Dacă tot sunteți în Belgrad, puteți comanda berea localăvinul sau țuica sârbească, din prune, slivovica. 

 

Belgrad (8)

 

3. Vizitați Fortăreața orașului și pracul Kalemegdan unde veți avea parte de unele dintre cele mai frumoase priveliști deasupra Dunării și a fluviului Sava. Dacă sunteți pasionați de astronomie, vă puteți opri și la Observatorul din zona complexului Kalemegdan.  

 

Belgrad (1)

 

4. Dacă nu sunteți adepții unui picnic romantic pe malul Dunării sau al Savei, alegeți o provocare inedită a orașului Belgrad și vizitați catacombele ce datează încă din perioada romană, cărora li s-au adăugat ulterior tunelurile construite de turci sau sârbi. E un prilej bun pentru a descoperi istoria întunecată a capitalei Serbiei. Puteți opta pentru un tur sâmbătă, ora 14:30 sau duminică, ora 11:00, preț: 12 euro/persoană Pentru că locurile sunt limitate, aveți nevoie de rezervare, se poate face aici. 

 

Belgrad (7)

 

5.  În perioada 17-24 septembrie, chiar pe durata citybreak-ului scos la licitație, în Belgrad e Festivalul internațional de teatru, unul dintre cele mai importante festivaluri de acest fel din Europa, înfințat în 1967Vă puteți face o rezervare online la una dintre piesele de teatru produse de regizorii sârbi, italieni sau spanioli. Piesele sub dublate și în limba engleză. 

Licitează acum pentru un o vacanţă în Belgrad pentru 2 persoane care include bilet de avion București-Belgrad-București cu compania aeriană Tarom, taxe de aeroport, 3 nopți cazare cu mic-dejun la hotel TASH HOTEL 4*. Plecare: 18 septembrie 2015. Prețul de listă al pachetului este de 2.205 lei. Licitaţia se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depăşeşte 1.863 lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *