Paravion sprijină campania „Bucurie pentru Nepal”. Alătură-te şi tu!

Începând de astăzi, ne alăturăm campaniei "Bucurie pentru Nepal", iniţiată de alpinistul român Alex Găvan. Turiştii care vor achiziţiona servicii turistice de pe www.paravion.ro sunt încurajaţi să doneze 1 euro, pe care noi îl vom dubla, trimiţându-i apoi în contul destinat reconstrucţiei comunităţilor distruse de cutremurul din 25 aprilie, din Nepal.

 

Bucurie pentru Nepal

În aprilie am fost cu toții martori ai cutremurului care a lovit Nepalul și a intervențiilor de urgență care au remediat situația dramatică în săptămânile care au urmat. În acest moment, locuitorii Nepalului sunt într-un proces de refacere a școlilor, spitalelor  și rețelelor locale, un pas necesar pentru a-și putea reclădi, cu adevărat, viețile în unele dintre cele mai izolate, dar și frumoase locuri din lume. 

 

Pentru noi, călătoriile înseamnă bucurie. Pentru Nepal, bucuria înseamnă un nou început, prin reconstrucția de la zero a unei comunități lovite de natură. Suntem mândri de inițiativa lui Alex, considerăm că empatia și compasiunea nu au niciun fel de graniță, și îi îndemnăm pe toți românii să ofere puțin din bucuria lor copiilor din Nepal” – Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro. 

 

Clienții care doresc să doneze pe site-ul www.paravion.ro, o vor putea face înainte de finalizarea plății pentru serviciile turistice achiziționate online, optând pentru un serviciu adițional numit "Doneaza 1 € pentru Nepal". Și pentru că dorim să dublăm sprijinul românilor, vom dona, la rândul nostru, câte un euro pentru fiecare euro donat de clienții noştri. 

 

Donează pentru Nepal

Toți cei care doresc  contribuie o pot face inclusiv pe platforma campaniei, prin SMS la numărul 8826 (până în 31 iulie) sau prin transfer bancar (inclusiv după data respectivă). 

”Să călătorești înseamnă să treci granițe și să reduci distanțele. Prin decizia de a se implica în campania  “Joy for Nepal”, Paravion trece o graniță importantă și reduce distanța dintre noi și oamenii loviți de soartă din Nepal. Apreciez și sunt recunoscător pentru faptul că s-au îmbarcat în această călătorie a noastră, menită să repornească vieți și să reconstruiască bucuria în Nepal” – Alex Găvan. 

 

Pune compasiunea în acţiune!

 

banner.nepal

 

Campania ”Bucurie pentru Nepal”/ ”Joy for Nepal” a fost lansată în 19 mai 2015, după ce cutremurul care a distrus această țară, pe 25 aprilie 2015, l-a surprins pe Alex Găvan  în Tabăra de Bază de pe Everest/Lhotse, în timpul expediției sale pentru a urca vârful Lhotse (8516m). Campania urmărește strângerea de fonduri pentru a contribui la reconstrucția comunităților izolate din Nepal, cu precădere a școlilor distruse de cutremur. Proiectele de reconstrucție vor fi derulate prin intermediul partenerului din Nepal, organizația Karuna-Shechen, înființată în anul 2000 de Matthieu Ricard, celebru autor budist, fotograf si traducător de limba franceză al lui Dalai Lama. Toți banii strânși din campanie vor ajunge la beneficiarii din Nepal, întrucât echipa de proiect din România lucrează pro-bono, iar Karuna-Shechen are costurile operaționale acoperite de un sponsor propriu. Campania poate fi urmărită pe www.alexgavan.ro/nepal.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *