#ParavionLIVE. Activități în Creta

Pentru că vara se apropie de sfârșit, zilele petrecute pe malul mării sunt de neprețuit. Costin, trimisul nostru special în cele mai frumoase destinaţii de vară, a fost în Creta, unde a făcut scufundări, s-a aventurat în apele limpezi ale Lagunei Balos și a filmat fiecare loc cunoscut sau mai puțin știut pentru a-l împărtăși live cu voi.

Creta

Printre cele mai populare sporturi în Creta sunt windsurfing-ul, parasailing-ul și în general sporturile pentru care aveți nevoie de vânt moderat din spate. Pentru pasionații de scuba-diving, partea sudică a insulei e excelentă pentru a practica acest sport.

1. Drumuri prin Creta 

2. Excursie Gramvousa, la plajă, Creta, Grecia

3. Excursie Gramvousa, panoramă Laguna Balos, Creta, Grecia

4. Under the sea. Elounda Bay, Creta, Grecia

Vizionaţi mai multe fotografii din Creta aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Creta", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele Last Minute disponibile pe www.paravion.ro.

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *