#ParavionLIVE. Hoteluri din Cipru

Unde vă cazați în Cipru? Costin, câștigătorul competiţiei "Fii Paravion Superstar!", a fost acolo și a filmat cele mai grozave hoteluri din resorturile de lux cipriote. Dacă vreți să vă programați următorul concediu în Cipru, aruncați o privire peste filmulețele făcute în camerele de hotel din Larnaca, Ayia Napa, Protaras sau Limassol, din care nu lipsesc centrele spa de lux sau piscinele de interior.

Amathus Hotel
Piscina de la Amathus Beach Hotel Limassol, Limassol, Cipru.

Plajele sunt absolut superbe, iar spațiile unde vă veți lua micul dejun cum nu se poate mai pitorești. Pe noi ne-au cucerit de la prima vedere! Dacă ați fost deja acolo, transmiteți-ne câteva gânduri din vacanța dumneavoastră în Cipru.

1. Hotel Amorgos Boutique, Larnaca, Cipru

2. Hotel Adams Beach, Ayia Napa, Cipru

3. Hotel Asterias Beach, Ayia Napa, Cipru

4. Hotel Odessa, Protaras, Cipru

5. Hotel Vrissiana Beach, Prostaras, Cipru

6. Hotel Capo Bay, Protaras, Cipru

7. Hotel Koi, Protaras, Cipru

8. Hotel Kapetanios Bay, Protaras, Cipru

9. Livadhiotis City Hotel, Larnaca, Cipru

10. Hotel Lordos Beach, Larnaca, Cipru

11. Hotel Mediterranean Beach, Limassol, Cipru

12. Amathus Beach Hotel Limassol, Limassol, Cipru

Vizionaţi mai multe fotografii din Cipru aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Cipru", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele de vacanță în Cipru disponibile pe www.paravion.ro.

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *