Chilipir Paravion: Citybreak la Viena de la 270 €

Viena e una dintre cele mai spectaculoase capitale europene, cu sute de muzee și obiective turistice de vizitat, un Cartier de aur și o sumedie de activități care pot fi trecute pe lista fiecărui turist. În timpul verii și până toamna târziu, în Viena sunt numeroase festivaluri și spectacole, iar în luna decembrie, Piața de Crăciun adună zeci de mii de oameni sub luminițele colorate. Atmosfera e magică oricând alegeți să zburați în Viena, trebuie doar să vă rezervați un citybreak!

Pachet Viena

Ce puteţi face în Viena în săptămânile care urmează

Până în 6 septembrie, Viena găzduiește Festivalul Filmului Muzical în Piața Primăriei (Rathausplatz, 1010 Wien) unde sunt proiectate filme muzicale, în aer liber. De asemenea, turiștii sunt invitați să deguste o sumedenie de preparate culinare din bucătăria internațională și locală. Din 24 septembrie și până în 11 octombrie are loc Festivalul Wiener Wiesn din Parcul Prater, cu muzică live, obiceiuri tradiționale și bere vieneză. Iar de lista activităților disponibile oricând nu lipsesc serile la operă sau celebrele baluri vieneze.

Musikfilm Festival

Un citybreak înseamnă relaxare și explorare

Dacă atunci când vă planificați un citybreak căutați o combinație între explorare și relaxare Viena e alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Pentru a șasea oară consecutiv, Viena a fost numit orașul cu cea mai bună calitate a vieții, iar un criteriu important e legat de spațiul verde care ocupă mai bine de jumătate din suprafața capitalei Austriei. Așa că veți avea parte de pauze de respirație și relaxare la fiecare pas. În Viena vă puteți plimba prin sute de parcuri și grădinii imperiale și pleca în drumeții prin pădurile din împrejurimi. Dacă iubiți apa, atunci vă puteți plimba cu barca pe Dunărea Veche sau puteți petrece o zi la plajă pe Insula Dunării.

Pratergrün

Schönbrunn

O vacanţă chilipir

Citybreak-ul pe care vi-l propunem include biletele de avion dus-întors Bucureşti-Viena, cu zbor Austrian Airlines, taxele de aeroport şi cazare pentru 3 nopți, cu mic dejun, la un hotel central de 3*. Prețul porneşte de la 270 € / persoană. Plecările se fac doar în zilele de joi, iar numărul pachetelor promoționale e limitat. Opțional, puteţi achiziționa un Vienna Card pentru 72 ore/48 ore: 21.9 €/18.9 € (cardul include peste 210 discounturi pentru muzeele, teatrele, magazinele și restaurantele partenere și transport public gratuit). Rezervați un pachet pentru două persoane, aici.

Cu cine zburați?

Austrian Airlines este linia naţională a Austriei şi operează o reţea de 130 de rute aeriene de la şi spre Viena. Austrian Airlines se numără printre cele mai punctuale şi mai sigure linii aeriene din lume.

Riesenrad

VIENA e un oraș plin de istorie, cu clădiri și muzee impresionante, un oraș în care poți găsi oaze de liniște chiar și în zonele cele mai aglomerate, o metropolă cu o viață de noapte surprinzătoare, o capitală în care evenimentele și festivalurile sunt nelipsite pe tot parcursul anului. Rezervă acum un pachet pentru două persoane la Viena și profită de câteva zile de neuitat într-una dintre cele mai frumoase și primitoare capitale europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *