9-12 octombrie la Roma? Licitează de la 1 leu!

Roma e una dintre capitalele cu tradiție ale Europei, o metropolă care nu poate fi explorată în doar în câteva zile, așa că înainte de a pleca într-un citybreak la Roma gândiți-vă bine ce anume vreți să vedeți pentru prima oară (dacă e cazul) sau ce anume ați vrea să descoperiți dacă zburați acolo pentru a treia sau a zecea oară. Oricare ar fi numărul vacanțelor petrecute în Roma, orașul ruinelor e un loc unde oricine visează să se reîntoarcă, de aceea se aruncă monede în Fontana di Trevi și se fac promisiuni.

Piazza Navona

Dacă sunteți adepții unui citybreak care să se lase cu cât mai puține cheltuieli, atunci vizitați obiectivele turistice care pot fi văzute gratis (printre ele se numără Pantheonul, Basilica San Pietro, Treptele spaniole și unele dintre cele mai frumoase piețe din lume). Găsiți mai multe informații aici.

Piazza di Spagna

Dacă mergeți pentru prima dată la Roma, atunci trebuie să vă alocați un buget mediu pentru a vizita principalele obiective turistice Colosseumul, Vaticanul și muzeele Vaticanului sau Galeria Borghese, opriri obligatorii pentru pasionații de artă. Găsiți mai multe detalii aici.

Basilica di San Giovanni in Laterano mic

Roma e alegerea perfectă și pentru un weekend romantic sau pentru câteva zile de cumpărături, mese la restaurante și seri petrecute în cluburi până la răsărit. Iar dacă vreți să aveți o listă interactivă cu toate obiectivele adunate laolaltă, recomandări culinare, temperaturi medii pentru luna octombrie, cele mai bune cluburi și restaurante, aruncați o privire peste infograficul dedicat Romei realizat de Paravion.ro.

Infografic ROMA

Luna octombrie e perioada ideală pentru a călători la Roma în afara sezonului estival evitând astfel aglomerația. În plus, în octombrie calendarul teatrelor și al muzeelor începe să se aglomereze și sunt numeroase festivaluri sau spectacole la care puteți participa. Din 23 septembrie și până în 8 decembrie, la Roma are loc Festivalul RomaEuropa care propune o listă impresionantă de concerte, piese de teatru și reprezentații în aer liber. În fiecare weekend din luna octombrie, la Roma se țin târguri cu produse locale și cele mai gustoase preparate.

Licitează acum pentru un citybreak la Roma pentru 2 persoane care include bilet de avion București-Roma-București cu compania aeriană Alitalia, taxe de aeroport, 3 nopți cazare cu mic-dejun la hotel Laura 3*. Plecare: 09 octombrie 2015. Prețul de listă al pachetului este de 2.790 lei. Licitația se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depășește 2.565 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *