Nopți albe în Viena. Licitează de la 1 leu!

În orice perioadă a anului, Viena e destinația preferată de milioane de turiști, un oraș întotdeauna la înălțime și cu un program plin de evenimente, festivaluri și concerte underground. Timpul zboară odată ajunși în Viena, iar opțiunile pe care le aveți la dispoziție sunt nelimitate. Puteți vizita un Palat regal, Hofburg, spre exemplu și petrece o seară la operă sau puteți vedea lucrări de artă contemporană (secolele 20 și 21), la MUMOK, de pildă, iar seara vă puteți aventura într-unul dintre cele mai zgomotoase cluburi ale Europei de pe malul Dunării. 

 

Viena (3)

 

La sfârșitul lunii octombrie, Paravion.ro scoate la licitație un weekend în capitala Austriei. Zilele vă lăsăm să vi le programați voi, iar pentru serile petrecute în Viena avem câteva sugestii. E bine de știut că Viena nu pare niciodată foarte aglomerată pentru că are sute de cluburi de-a lungul Dunării, unele chiar în bărci sau în metroul vienez. Expozițiile de pictură și performance-urile stradale le veți întâlni la orice pas, iar concertele de muzică jazz sau electronică se întâmplă la fiecare sfârșit de săptămână.  

 

Ce e de făcut în Viena între 22 și 25 octombrie 2015? 

Vești bune și foarte bune pentru cinefili. Fix în ziua de 22 octombrie, când urmează să aterizați în Viena, începe Festivalul Internațional de film VIENNALE, așa că în Centrul vechi al orașului vor rula peste 250 de filme. Tot în perioada citybreak-ului, Viena găzduiește Festivalul Hot Jazz Ambassadors, iar din 14 până în 31 octombrie Festivalul Salam.Orient 2015, un eveniment care adună artiști din Palestina, Iran, Turcia sau Armenia, pe lângă artiștii austrieci sau belgieni. Găsiți programul aici. Un alt eveniment important e 2nd Americana Fest Wien cu concerte de muzică country, blues, soul sau folk care începe în 10 septembrie și ține până în 12 noiembrie. Găsiți mai multe informații aici. Pe lângă toate acestea, în Viena sunt zeci de expoziții speciale cu lucrări de Schiele sau Klimt, precum și câteva concerte de operă. Pentru cei care preferă muzica electronică, în cluburile vieneze mixează nume importante de pe scena DJ-ilor internaționali la fiecare sfârșit de săptămânăVoi ce alte experiențe memorabile aveți din Viena și cum v-ați petrecut serile în capitala Austriei? 

shutterstock_143283652

 

Licitează acum pentru un pachet de două persoane care include bilet de avion București-Viena-București cu compania aeriană Austrian Airlines, taxe de aeroport, 3 nopți cazare cu mic-dejun la hotel Ibis Styles Wien City 3*. Plecare: 22 octombrie 2015. Prețul de listă al pachetului este de 2.317 lei. Licitația se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depăște 2.106 lei. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *