#ParavionLIVE. Activități în Cipru

Cipru e o destinație ideală pentru iubitorii sporturilor de apă, fie acestea sub apă sau deasupra apelor turcoaz în bataia vântuluiPrintre cele mai populare sporturi se numără snorkellingul, aquasailingul, windsurfingul, scufundările și speed-boatingul. Cele mai potrivite stațiuni pentru o gamă variantă de sporturi de apă și activități sunt Ayia Napa și Limassol. Pentru iubitorii de munte, în Cipru se poate face hiking sau mountain-bike alpin în Munții Troodos.  

 

sport.cipru2

Urmăriți imaginile live filmate de Costin, câștigătorul aventurii în cele mai frumoase destinații ale verii, și plecați în vacanță cu câteva idei pentru a vă planifica temeinic timpul petrecut în Cipru. Noi am inclus deja pe lista personală o excursie cu pirații de la Black Pearl Pirate Boat, o plimbare pe măgăruș și câteva ore la pescuit cu un localnic prietenos. 

1. Pirate Cruise, Cipru

2. Kitesurfing în Cipru

3. Plimbare pe măgăruș, Ferma Golden Donkeys, Cipru

4. Boat Cruise Cipru

5. Degustări, Imagini Monagri, Cipru

6. Pafos Bird Park Show, Cipru

7. Plimbare în portul Ayia Napa, Cipru

Vizionaţi mai multe fotografii din Cipru aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Cipru", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele de vacanță în Cipru disponibile pe www.paravion.ro.

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *