#ParavionLIVE. Profil de destinație: Cipru

Din cele câteva sute de fotografii și filmulețe făcute de Costin, câștigătorul celei mai frumoase experiențe a verii, ne-am dat seama că Cipru este locul care adună laolaltă 1001 povești, priveliști și experiențe magice. Din profilul destinației nu lipsesc cele mai importante obiective turistice, o recomandare pentru cea mai frumoasă cameră de hotel, o sugestie pentru o experiență cool și cel mai frumos loc de pe insulă. Bucurați-vă de o vacanță în Cipru, sezonul estival cipriot se încheie abia în luna noiembrie! 

DSC_9295

1. Cipru în câteva cuvinte: insula celor 1001 povești și experiențe de neuitat. 

 

2. Localizare: în estul Mării Mediterane, Cipru e a treia cea mai mare insulă mediteraneană după Sardinia și Sicilia. welcome cipru

 

3. Principalele atracții turistice: Printre cele mai importante obiective turistice se numără Lacul sărat din Larnaca, Biserica ortodoxă Sf. Lazăr din Larnaca, Biserica Ayios Ilias din Protaras, Orașul vechi și Castelul Kolossi de lângă Limassol, Biserica Catolică Sfânta Cruce, Situl Kourion din Limassol, situl arheologic din Pafos, Water World și Grădina Zoologică din Pafos (aflați care sunt principalele atracții turistice din Cipru).

 

DSC_0060

DSC_9684

 

4. Destinație pentrutineri și familii.

tineri si familii

 

5. Cea mai frumoasă cameră de hotel: Hotel Mediterranean Beach, Limassol, Cipru (vezi mai multe hoteluri din Cipru).

hotel.cea mai frumoasa

 

6. Cea mai frumoasă priveliște cu pișcină:  Amathus Beach Hotel, Limassol, Cipru   (vezi mai multe hoteluri din Cipru).

DSC_0423 

7. Cel mai cunoscut loc de pe insulă: Portul și Castelul din Pafos.

 

8. Cel mai frumos loc de pe insulă: Blue Lagoon, Cipru.

 

 

9. Cea mai populară plajă: Ayia Napa.

ayai napa

 

10. Cel mai cool lucru pe care poți -l faci: scufundări în Larnaca explorând epava vasului Zenobia, scufundat în 1980 sau snorkelling în apele turcoaz (aflați mai multe activități din Cipru). snorkelling, cipru

 

11. Ce să mănânci: meze și orice preparat al cărui ingredient e halloumi, o specialitate de brânză turceasă foarte gustoasă. 

 

12. Ce să bei: cocktailul cipriot, Brandy Sour sau unul dintre vinurile locale din Limassol. 

vin

 

13. Unde să își petreci seara: într-o tavernă cipriotă, numite buzukia, cu muzică live sau într-un din cluburile din Limassol. 

 

Vizionaţi mai multe fotografii din Cipru aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat "Paravion LIVE din Cipru", din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele de vacanță în Cipru disponibile pe www.paravion.ro.

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *