#ParavionLIVE. Top atracții în Santorini

Orice împătimit al călătoriilor visează să ajungă în Santorini și să vadă apusul ireal de frumos fie în Oia, fie în FiraDe la plajele roșiatice, negre sau cu nisip alb, la muzeele sau resorturile de lux, Santorini e o destinație ideală pentru o vacanță de  neuitat.

Santorini

Costin, câștigătorul celei mai cool provocări a verii, a ajuns pentru câteva zile în Santorini și a vizitat cele mai frumoase locuri de pe insulă printre care Oia, Therassia, Fira, Oia, Pyrgos, dar și la Mânăstirea Profetului Elias. Urmăriți imagini filmate live, vara aceasta.

1. Imagini Therassia, Santorini, Grecia

2. Imagini Oia, Santorini, Grecia

3. Imagini Kamari, Santorini, Grecia

4. Imagini Fira, Santorini, Grecia

5. Excursie Mânăstirea Profetului Elias, Santorini, Grecia

6. Imagini Megalochori, Santorini, Grecia

7. Imagini din Mesa Gonia, Santorini, Grecia

8. Pyrgos, Santorini, Grecia

9. Oia, Santorini, Grecia

10. Apus în Oia, Santorini, Grecia

Vizionaţi mai multe fotografii din Santorini aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat ”Paravion Live din Santorini” din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele de vacanță pentru Santorini disponibile pe www.paravion.ro.

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *