#ParavionLIVE. Activități în Santorini

Santorini e una dintre cele mai frumoase insule din Marea Egee, și poate alegerea perfectă pentru turiștii cărora le plac plimbările prin sate pitorești, micul-dejun în porturi, sailingul sau înotul într-un golf cu ape verzui. Costin, câștigătorul provocării verii, a fost în Santorini, a ajuns pe cel mai înalt vârf de pe insulă și a surprins zeci de apusuri.

santoriniAveți mai jos câteva activități de vacanță pentru a vă petrece concediul într-un mod cât mai plăcut în Santorini.

1. Drumeții în cel mai înalt vârf din Santorini, Grecia

2. Vânători de apusuri în Santorini, Grecia

3. Degustări de vinuri în Santo Wines

4. Boat cruise dintr-un sat într-altul boat cruise, Santorni

5. Plimbări cu măgărușul pe străduțele înguste din Santorini, Grecia

magarus

6. Sailing la apus, Santorini, Grecia

Santorini

7. Scufundări sau înot într-un golf cu ape verzui, Santorini, Grecia

golf, plimbare barca

Vizionaţi mai multe fotografii din Santorini aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat ”Paravion Live din Santorini” din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele de vacanță pentru Santorini disponibile pe www.paravion.ro.

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *