#ParavionLIVE. Profil de destinație: Santorini

Cu siguranță, insula Santorini e una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță ale Greciei, un loc perfect pentru cupluri, dar și o destinație suprinzătoare pentru oricare turist care ajunge pe meleagurile sale. Cu ajutorul trimisului special Paravion am pus la punct un profil de destinație cu cele mai frumoase locuri de pe insulă, cea mai frumoasă cameră de hotel, cea mai cunoscută plajă, dar și cu sugestii pentru mâncăruri sau băuturi pe care le puteți încerca în concediul dumneavoastră în Santorini.  

Santorini

1.  Santorini în câteva cuvinte: Insula celor mai spectaculoase apusuri.

apus santorni

2. Localizare: În sudul Mării Egee.

3. Principalele atracții turistice: Dacă sunteți interesați de istoria locală, opriți-vă la Muzeul preistoric sau la Muzeul arheologic, în Fira. Colecțiile Muzeului arheologic includ artefacte din timpuri arhaice până în perioada romană. Dacă vreți să vedeți o expoziție în aer liber din istoria îndepărtată a Greciei vizitați orașul antic, Akrotiri. Pentru o experiență inedită, vă puteți rezerva o cameră într-una dintre casele săpate în piatră construite pe vremuri de locuitorii insulei pentru a se proteja de vânturile puternice. Aceeași structură tradițională a fost preluată de arhitecți când au construit câteva dintre resorturile de lux de pe insulă (aflaţi care este topul atracţiilor turistice în Santorini).

Santorini

 4. Destinație pentru: cupluri și familii.

cuplu

5. Cea mai frumoasă cameră de hotel: Hotel La Mer, Santorini, Grecia (aflaţi care sunt cele mai populare hoteluri din Santorini).imagine hotel intro

6. Cea mai frumoasă priveliște cu piscină: Piscină Hotel Atlas Boutique, Kamari, Santorini, Grecia (aflaţi care sunt cele mai populare hoteluri din Santorini).

7. Cel mai cunoscut loc de pe insulă: Fira, Santorini.

8. Cel mai frumos loc de pe insulă: Oia, la apus, Santorini.

9. Cea mai cunoscută plajă: Kamari, plaja cu nisip negru.

kamari

10. Cel mai cool lucru pe care poți să-l faci: să privești apusul în Fira, Oia sau Merovigli (citiţi despre mai multe activităţi pe care le puteţi desfăşura pe insula Santorini).

11. Ce să mănânci: fructe de mare pe malul apei.

mancare, pe malul apei, turiste

12. Ce să bei: vinurile din Santo.

santo wines, santorini

13. Unde să îți petreci seara: Taverna Skaramagas  sau unul dintre cluburile din Fira sau Kamari.

 

Bonus: cerul înstelat din Santorini.

Caleea Lactee

Vizionaţi mai multe fotografii din Santorini aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat ”Paravion Live din Santorini” din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, vă recomandăm ofertele de vacanță pentru Santorini disponibile pe www.paravion.ro.

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *