#ParavionLIVE. Top atracții turistice din Mallorca

Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Palma de Mallorca e Catedrala din Palma, proiectată de Gaudí. Costin, câștigătorul celei mai cool provocări a verii, a fost acolo și a filmat câteva dintre cele mai importante obiective turistice.

golf, barca

Pentru a avea parte de o experiență inedită, petreceți-vă o oră la o Fabrica de perle, Manacor, iar pentru o excursie de o zi, luați trenul spre Sollers sau S'Arenal. 

1. Imagini plaja (cu pietre) a oraşului Palma de Mallorca

2. Imagini S'Arenal, Mallorca

3. Imagini Soller, Mallorca

4. Imagini fabrica de perle, Manacor, Mallorca

5. Imagini plaja din Porto Cristo, Mallorca

6. Imagini Palma de Mallorca, Catedrala

7. Cu trenul spre Soller, Mallorca

Vizionaţi mai multe fotografii din Mallorca aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat ”Paravion Live din Mallorca” din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, achiziționați-vă biletele de avion disponibile pe www.paravion.ro. 

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *