#ParavionLIVE. Profil de destinație: Mallorca

Sunt treisprezece lucruri pe care trebuie să le știți despre Mallorca și puteți face acest lucru urmărind fotografiile și filmulețele făcute de Costin, câștigătorul Paravion Superstar, în urmă cu câteva săptămâni. Puteți afla care e cel mai frumos loc de pe insulă, care e cel mai cool lucru pe care-l puteți face odată ajunși în Mallorca sau care e cea mai frumoasă cameră de hotel.

DSC_3931

1. Palma de Mallorca în câteva cuvinte: insula misterelor;

 

2. Localizare: Mallorca e cea mai mare insulă spaniolă din Mediterană;

DSC_3908

3. Principalele atracții turistice: Catedrala gotică din Palma, orășelul Sollers, Sa Calobra, Fabrica de perle  Manacor, Palatul Almudaina, Muzeul de artă spaniolă contemporană, Aqualand (află care este topul atracţiilor turistice în Mallorca);

trenul spre sollers

 

fabrica de perle

 

DSC_3981

 

4. Destinație pentru: tineri și familii;

DSC_4086 porto cristo

 

DSC_4780

 

5. Cea mai frumoasă cameră de hotel: Hotel Palm Stay, Mallorca, Spania (citeşte despre mai multe hoteluri din Mallorca).

camera hotel

6. Cea mai frumoasă priveliște cu piscină: Hotel Java, Playa de Palma, Palma de Mallorca (descoperă mai multe hoteluri din Mallorca);

 

 

7. Cel mai cunoscut loc de pe insulă: Catedrala din Palma;

DSC_4593

 

8. Cel mai frumos loc de pe insulă:  Sa Calobra, Mallorca;

 

9. Cea mai populară plajă: Plaja din Sa Calobra, Mallorca;

10. Cel mai cool lucru pe care poți să-l faci: Excursie în Drach Caves (află despre mai multe activităţi din Mallorca);

11. Ce să mănânci: Pamboli, sandvișul tradițional pe insulă sau dulciurile Bunyols;

 

12. Ce să bei: Palo sau herbes de Mallorca;

 

13. Unde să îți petreci seara: Într-unul dintre barurile din cartierele La Llotja, Darsena de Ca'n Barbara, din orașul Palma de Mallorca.

DSC_3636

Bonus: Apus de soare în Sa Toretta, Mallorca.

Vizionaţi mai multe fotografii din Mallorca aici şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat ”Paravion Live din Mallorca” din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, achiziționați-vă biletele de avion disponibile pe www.paravion.ro. 

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *