#ParavionLIVE. Restaurante și cluburi în Viena

Viena e cunoscută pentru varietatea de restaurante și cluburi de noapte, de la localuri de lux sau restaurante pitorești cu specific tradițional până la cluburi plutitoare sau underground cu muzică tehno sau electronică.

mancare

Restaurante și bucătărie tradițională

Cartierul Muzeelor e unul dintre cele mai importante districte de artă din lume. Pe lângă zecile de expoziții și lucrări de artă, aici veți găsi cafenele și restaurante cu un decor clasic sau modern, și un meniu care s-ar putea să vă surprindă. Barul Dachboden se întinde pe acoperişul hotelului 25hours Hotel Vienna şi completează selecţia specială de vinuri austriace cu o privelişte spectaculoasă peste oraş.

Dachboden

La fel de populare în Viena sunt grădinile de vară izolate de rumoarea orașului ideale pentru a vă bucura de liniștea unei după-amieze însorite. Dacă vreți să încercați o cafea vieneză într-un local cu tradiție vă recomandăm Café Central, frecventată pe vremuri de Klimt, Schiele sau Loos sau Café Prückel. 

cafenea

Pe lista mâncărurilor tradiționale pe care trebuie să le încercați în Viena se numără schnitzelul vienez sau cordon bleu pe care le puteți servi la unul dintre restaurantele din piața Naschmarkt. Iar dacă preferaţi un meniu mai uşor, aici veţi găsi oricând şi fructe şi legume proaspete.

 piața Naschmarkt

Cluburi de noapte

Viena e cunoscută pentru opera vieneză sau spectacolele de teatru sau balet. Totodată, Viena e unul dintre orașele cunoscute pentru muzica electronică și tehno foarte populare în rândul tinerilor din capitala Austriei. Cele mai importante cluburi se găsesc pe Fluc și Flex, dar cartierul general al distracției rămâne Canalul Dunării cu cluburi și restaurante de noapte plutitoare unde petrecerile țin până în zori.

Pont: Suvenirurile dulci sunt cele mai apeciate aşa că nu vă sfiiţi să intraţi în magazinele cu ciocolată.

Dulciuri

Vizionaţi mai multe fotografii pe pagina de Facebook Paravion.ro şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat ”Paravion Live din Viena” din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, profitaţi de oferta specială Paravion pentru un citybreak de 4 zile la Viena!

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania, iar călătoria în Viena a fost oferită de către Oficiul de Turism al Vienei.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *