Descoperă lumea cu KLM și Air France la un zbor distanță!

Companiile aeriene KLM și Air France îți oferă zboruri la prețuri minimale până la sfârșitul lunii septembrie în cele mai importante orașe americane Chicago 571 €, Boston 561 €, New York 561 €, New Orleans 756 €, Seattle 726 €, San Francisco 726 €, Miami 517 € sau Los Angeles 716 €, dar și în destinații exotice precum Beijing 506 €, Bangkok 586 € sau Cancun 683 €. Verifică toate destinațiile disponibile din oferta KLM și Air France și alege orașul perfect pentru o escapadă sau o vizită pe care urmează să o faci în lunile care urmează. 
Miami

Festivaluri și evenimente la doar un zbor distanță

Bangkok poate părea o destinație exotică și un tărâm mult prea îndepărtat, cu toate acestea e o destinație exotică perfectă pentru un festin culinar nemaipomenit. În lunile septembrie și octombrie, în Bangkok se desfășoară unul dintre cele mai mari Festivaluri de muzică jazz din lume, iar spre sfârșitul lunii septembrie are loc Festivalul Internațional de Film din Bangkok. Lista evenimentelor se continuă cu festivaluri de muzică, dans sau design. Zboară în Bangkok dus-întors cu doar 586 €.

Bangkok

Chicago e unul dintre cele mai iubite orașe americane cu restaurante absolut fabuloase împrăștiate prin toate cartierele importante. Mai mult, festivalurile și concertele nu întârzie să apară în fiecare lună, mai ales în perioada verii când în oraș au loc sute de evenimente. În luna octombrie poți participa la Festivalul Internațional de Film de la Chicago în care vor fi proiectate și filme gratis. Prinde toamna indiană în Chicago la un zbor distanță.

Chicago

Cancun e destinația ideală pentru cei care vor să se bucure de soare și de un peisaj exotic chiar și atunci când peste Europa se vor fi întins ploile și ceața. Pe de altă parte, Mexicul și cultura sud-americană merită explorate cel puțin o dată. Dacă îți planifici o vacanță în Cancun te așteaptă plaje cu nisip alb, soare și palmieri, dar și cele mai gustoase fructe de mare. Alege Cancun pentru o escapadă însorită!

Cancun

New York-ul e o destinație de vacanță de fiecare dată fascinantă. În New York revii pentru a te bucura de toate experiențele inedite care nu se rezumă la turul celor mai importante atracții turistice. Regula de bază în New York e să faci doar ceea ce iubești să faci, așa că e greu de crezut că nu ai să te simți bine. În lunile care urmează sunt sute de evenimente și festivaluri: poți participa la festivaluri de muzică în parc, la Festivalul International de Film din Hamptons care are loc la începutul lunii octombrie, la degustări de vin sau îți poți planifica o vacanță în decembrie când metropla americană e de-a dreptul magică.

New York

Toate promoțiile sunt valabile până pe 22 septembrie 2015, în afară de ofertele pentru Bangkok și Beijing care sunt valabile până pe 29 septembrie 2015. Biletele pot fi achiziționate în avans pentru călătorii sau vacanțe cu bilet retur valabil până la mijlocul anului 2016. Verifică fiecare ofertă în parte pentru mai multe detalii.

Descoperă lumea la doar un zbor distanță cu KLM și Air France România!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *