Toamna în Lisabona. Licitează de la 1 leu!

Spre deosebire de perioada verii, toamna e alegerea perfectă pentru o vacanță liniștită în Lisabona cu temperaturi care ajung ușor peste 20 °C și fără aglomerație. Dintre obiectivele turistice importante nu trebuie să ratezi Turnul Belem, Muzeul Național de Artă Veche cu o colecție impresionantă de artă datând din secolele 14-19 sau Muzeul Calouste Gulbenkian cu colecții de artă de Rubens, Rembrandt sau Monet. Poți să te oprești și la Muzeul Berardo cu lucrări de artă aparținând lui Picasso, Dali sau Warhol, piese aduse laolaltă de un colecționar portughez extrem de bogat.

shutterstock_101321098 Turnul Belem

La fel de fascinante sunt și lăcașurile de cult din Lisabona, printre cele mai frumoase biserici și mânăstiri se numără Mânăstirea Jeronimos, Mânăstirea Madre de Deus și Biserica Sao Roque, unde este una dintre cele mai frumoase capele din lume.

shutterstock_181439753 Beautiful image of the Hieronymites Monastery (Jeronimos), a UNESCO world heritage site, in Lisbon

Alege un citybreak în Lisabona pentru că pe lângă umeroasele obiective turistice pe care le poți vedea, oamenii fac din orașul portughez un loc plin de magie. În Lisabona ai Oceanul Atlantic aproape, poți să te plimbi cu tramvaiul sau poți asculta muzică fado până seara târziu, bucurându-te de o experiență inedită de fiecare dată. În plus, majoritatea restaurantelor din Lisabona sunt deținute de familii, prețurile sunt foarte accesibile, iar mâncărurile delicioase, pentru o experiență minunată pe tărâmurile portugheze.

Lisabon (1)

Licitează acum pentru un pachet de 2 persoane și include bilet de avion București-Lisabona-București cu compania aeriană Tap Portugal, taxe de aeroport, 3 nopți cazare cu mic-dejun la hotel Nazareth 3*. Plecare: 12 octombrie 2015. Prețul de listă al pachetului este de 3.330 lei. Licitația se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depășeste 2.754 lei. 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *