#ParavionLIVE. Hoteluri din Dubai (I)

Dacă există un Paradis al hotelurilor atunci acesta este Dubai, cunoscut în întreaga lume pentru fabulosul Hotel Burj Al Arab de 7*. Costin, câștigătorul celei mai cool provocări ale verii, a ajuns acolo în urmă cu o săptămână și a făcut un tur al celor mai luxoase hoteluri din Emiratele Arabe Unite.

DSC_6132 radisson creek

Urmăriți câteva imagini și alegeți-vă următoarea cameră de hotel!

1.   Cameră la Hotel Waldorf Astoria, Dubai 

2. Cameră Hotel Five Continents Ghantoot, Dubai

3. Priveliştea de la Hotel Atlantis The Palm, Dubai

4. Cameră la Hotel Sheraton Deira, Dubai

5.  Cameră la Hotel Taj Dubai, Dubai

6. Cameră Hotel Copthorne, Dubai

7. Cameră Hotel Sheraton Creek, Dubai

8. Cameră  la Hotel Westin Mina Syahi, Dubai

9. Cameră hotel Radisson Blu Creek, Dubai

10. Cameră la Hotel Crowne Plaza, Dubai

Prezentarea hotelurilor vizitate de noi este alcătuită din 2 părţi. Consultaţi a doua parte aici. Vizionaţi mai multe fotografii din Dubai şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat ”Paravion Live din Dubai” din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, profitaţi de ofertele de vacanţă de pe www.paravion.ro. 

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *