#ParavionLIVE. Hoteluri din Dubai (II)

Priveliștile, dotările și serviciile oferite în hotelurile din Emiratele Arabe Unite sunt fabuloase. E greu să îți imaginezi ce înseamnă să ai parte de sercivii de 5* sau 7* sau cum e să îți petreci zilele în hoteluri construite pe verticală care ating și 280 m. Nu e nimic mai frumos decât să vezi răsăritul sau apusul dintre dunele de nisip chiar din camera de hotel sau să ai un acvariula dispoziţie în loc de perete în timp ce te relaxezi în cadă. Costin știe pentru că a fost acolo.

Atlantis, The Palm, Dubai

Urmăriți câteva imagini filmate de trimisul special Paravion în Dubai în urmă cu o săptămână.

1. Cameră Neptune Suite la Hotel Atlantis The Palm, Dubai

2. Cameră şi privelişte de pe acoperişul Citymax Hotel Bur Dubai, Dubai

3. Cameră la Hotel One to One – The Village, Abu Dhabi 

4. Imagini Hotel Burj al-Arab, Dubai

5. Cameră hotel DoubleTree by Hilton, Marjan Island, Dubai

6. Cameră hotel Waldorf Astoria Ras al Khaimah, Dubai

7. Cameră hotel Hilton Al Hamra Beach and Golf Resort, Dubai

8. Cameră la Hotel DoubleTree by Hilton, Marjan Island, Dubai

Bonus: Apus de soare la Hotel DoubleTree by Hilton, Marjan Island, Dubai

Prezentarea hotelurilor vizitate de noi este alcătuită din 2 părţi. Consultaţi prima parte aici. Vizionaţi mai multe fotografii din Dubai şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat ”Paravion Live din Dubai” din canalul Youtube Paravion. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, profitaţi de ofertele de vacanţă de pe www.paravion.ro. 

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *