#ParavionLIVE. Top atracții turistice în Dubai

Dacă sunteți interesați de istoria locului pe care îl vizitați, opriți-vă la Muzeul din Dubai unde veți afla cum orașul s-a transformat dintr-un sat locuit de beduini într-o metropolă importantă a lumii moderne. Adăugați pe lista obiectivelor turistice Atlantis Aquarium, Mall-ul din Dubai, Burj Khalifa (134 m), Moscheea din Abu Dhabi și Ferrari World vizitate de Costin, trimisul special Paravion în Dubai, și lăsați-vă seduși de măreția unei culturi cu totul diferită de cea europeană.

Marea Moschee

1. Atlantis Aquarium, Dubai

2. Burj Khalifa Fountain Show, Dubai

3. Dubai Mall, Dubai

4.  Burj Khalifa, Dubai

5. Imagini din Abu Dhabi 

6. Marea Moschee din Abu Dhabi 

Vizionaţi mai multe fotografii din Dubai şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat ”Paravion Live din Dubai” din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, profitaţi de ofertele de vacanţă de pe www.paravion.ro. 

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *