#ParavionLIVE. Activități în Dubai

Dubai e o destinație perfectă pentru sporturi extreme, ieșiri în restaurante de top și cumpărături. Costin a fost acolo şi după ce am văzut fotografiile, credem că trebuie să mergeți musai într-un safari printre dunele de nisip. Dacă vreți să vedeți de sus clădirile Dubaiului încercați un zbor cu balonul cu aer cald (care ajunge în jur de 200 euro), un tatuaj cu hena sau un boat cruise.

DSC_7240

Pe lista sugestiilor adăugăm o cină la Burj Al Arab unde e bine ca rezervările să fie făcute cu câteva săptămâni înainte. Dacă vreți să faceți câteva cumpărături puteți alege Deira Gold Suk (bazaar) sau Dubai Mall care adăpostește 1.200 de magazine.

1. Safari în deşert, Dubai

 

2. Tatuare cu henna în deşert, Dubai

3. Dans oriental în deşert, Dubai

4. Plimbare prin Dubai Mall, Dubai

5. Vizită la acvariul din Dubai Mall, Dubai

6. Plimbare prin Abu Dhabi

7. Dubai Creek Boat Cruise, Dubai

8. Privelişte peste Dubai de la et. 124 din Burj Khalifa

Vizionaţi mai multe fotografii din Dubai şi mai multe clipuri în playlist-ul dedicat ”Paravion Live din Dubai” din canalul Youtube Paravion.ro. Iar dacă doriţi să trageţi o fugă până acolo, profitaţi de ofertele de vacanţă de pe www.paravion.ro. 

Fotografiile şi videoclipurile sunt realizate în cadrul campaniei #‎ParavionLIVE, prin care Paravion transmite live din cele mai populare destinaţii de vară cu ajutorul lui Costin Marian, câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar!”. Urmăriţi online hashtag-ul #ParavionLIVE sau vizitaţi pagina dedicată călătoriilor şi aflaţi în timp real cum e atmosfera în timpul sezonului turistic. Campania este realizată cu sprijinul F64Quickmobile şi eJobs Romania.

Urmăreşte #ParavionLIVE

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *