Prelungește-ți vara în Portugalia!

Dacă ați urmărit călătoriile lui Costin prin cele câteva zeci de destinații vizitate de-a lungul acestor luni, miile de fotografii și sutele de clipuri filmate, vă anunțăm că urmează să prelungim vara în Portugalia, pe care am desemnat-o destinaţia lunii octombrie pe Paravion.ro. Utilizatorii site-ului vor avea parte de cele mai bune oferte pentru citybreak-uri, hoteluri și bilete de avion, însoțite de clipuri și relatări transmise în timp real din Madeira, Porto, Lisabona, Sintra sau Guimarães (ca să deconspirăm doar câteva dintre locurile ce urmează a fi străbătute). Pentru început, vă îmbiem cu un ”Chilipir Paravion” în Lisabona.

Pachete Lisabona

În plus, de data aceasta Costin va fi însoțit de colega noastră Alexandra care anunță un mult așteptat ”behind the scenes” pentru cei care se întrebau care sunt secretele și obsesiile (fotografice) ale câștigătorului competiţiei "Fii Paravion Superstar!" şi promite să revină zilnic cu câte o filă digitală de jurnal. Aşa că alăturaţi-vă aventurii noastre în Portugalia şi urmăriţi-ne relatările aici, pe pagina de Facebook (Paravion.ro) şi pe contul de Instagram (@paravionro). Iar dacă ați fost deja acolo, spuneți-ne o poveste și ce e musai de văzut la capătul vestic al lumii europene. Pe meleagurile portugheze se mai simte încă nostalgia călătoriilor pe mările și oceanele lumii, poate și din cauza aceasta portughezii au inventat muzica fado cu acordurile ei melancolice care se aud pretutindeni.

"Prelungeşte-ţi vara în Portugalia" e operațiunea prea puțin secretă de prelungire a vacanţei de vară, o campanie Paravion şi TAP Portugal, cu sprijinul agenţiei portugheze de turism Oasis Travel. Vă invităm să descoperiți țara celui mai cunoscut imperiu de exploratori alături de trimișii nostri speciali, iar dacă vreți să decolați spre tărâmurile vestice ale Europei aveți la dispoziție cele mai bune oferte pentru bilete de avion și pachete citybreak în Portugalia. 

Portugalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *