Cum poți rezerva o cameră de hotel oriunde în lume

Pe Paravion.ro găseşti mii de hoteluri din toată lumea, cu oferte de preţ foarte avantajoase și pentru care poţi consulta review-urile oaspeților publicate în colaborare cu TripAdvisor.

paravion.hoteluri

preturi pe destinatie

Să luăm un exemplu. Dacă vrei să pleci într-o vacanță la Roma și ți-ai rezervat deja biletul de avion, rămâne doar să îți rezolvi cazarea la destinație, în funcție de nevoile tale. Pe Paravion.ro ai de ales între 2.000 de hoteluri pentru Roma, iar tot ce trebuie să faci e să bifezi facilitățile de care ai neapărat nevoie: internet, baie în cameră, să accepte animale de companie etc. Te poți ghida și în funcție de numărul stelelor, dar și în funcție de recenziile oaspeților publicate în parteneriat cu TripAdvisor sau de distanța pe care o aveți de străbătut de la hotel până în centrul orașului.

 

optiuni

Încearcă și aplicația "Price Trends" unde poți urmări prețul mediu pentru o cameră dublă de hotel în funcție de sezon sau luna când vrei să călătorești. Dacă vrei să pleci în Amsterdam la mijlocul lunii februarie, selectezi orașul ales ca destinație, bugetul pe care vrei să-l aloci camerei de hotel și numărul de nopți petrecut la destinație și afli care sunt cele mai bune variante pentru tine.

price trends

Călătorii frumoase și fie să nimeriți în cele mai grozave camere de hotel din lumea-ntreagă!
 
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *