Top citybreak-uri de toamnă

Toamna se numără ofertele pentru cele mai grozave citybreak-uri pe www.paravion.ro. Alegeți un weekend prelungit într-unul dintre orașele bătrânului continent dacă vreți să fugiți pentru câteva zile nu foarte departe de casă. 

oferte

Citybreak cultural: Praga (de la 248 ) şi Viena (de la 270 )

Dacă vreți să ajungeți într-un oraș plin de istorie și rafinament decolați spre Praga sau Roma și explorați sutele de muzee, palatele și clădirile medievale din Praga sau monumentele romane de o frumusețe impresionantă chiar și după 2.000 de ani, din Roma.

roma

O altă alegere la fel de potrivită ar putea fi Viena, orașul complet al Europei, cu cele mai frumoase concerte și festivaluri, în unele dintre cele mai impresionante clădiri baroce.

Citybreak exotic: Istanbul (de la 280 )

Dacă vreți să plecați într-un oraș al pasiunii, în care să descoperiți o cultură diferită de cea continental-europeană alegeți un citybreak în Istanbul. Odată ajunși în Turcia puteți merge pe urmele sultanilor de altădată, puteți vizita unele dintre cele mai frumoase moschee din lume și vă puteți pierde în Marele Bazar care adună laolată peste 60 de străduțe întortocheate.

Istanbul

Citybreak romantic: Lisabona (de la 370 )

Pentru un citybreak romantic vă recomandăm Lisabona, orașul unde puteți merge la un concert de muzică fado care o să vă trezească cele mai melancolice amintiri. Tărâmul portughez e un loc perfect pentru continuarea unei povești romantice pe malul Oceanului Atlantic. Tot aici veți găsi unele dintre cele mai frumoase castele care datează din perioada romantică a Europei, dar și mânăstiri și biserici cu o arhitectură aparte.

Lisabona (5)

Citybreak cosmopolit și libertin: Amsterdam (de la 275 )

Pentru un citybreak cosmopolit și libertin vă recomandăm Amsterdamul, capitala bicicletelor, cunoscută pentru cluburile de noapte și celebrul District Roșu. În Amsterdam vă puteți bucura de concerte gratis și chiar de plimbări gratis cu feribotul. 

Amsterdam (9)

Citybreak low-cost: Bruxelles (de la 280 )

Capitala Belgiei e una dintre cele mai accesibile destinații europene de weekend, un oraș în care te poți împărți între zecile de muzee și restaurante cochete. Bruxelles-ul e cunoscut pentru ciocolată și bere, pentru parcurile care împânzesc orașul, dar și pentru barurile și cluburile de noapte cu prețuri foarte accesibile.

Bruxelles

 Avantajele citybreak-urilor europene sunt durata minimă de zbor de doar 2-4 ore, lista foarte lungă de activități pe care le puteți face odată ajunși la destinație și serviciile incluse în ofertă: bilet de avion, cazare cu mic-dejun și transferul de la aeroport la hotel. Puteți consulta toate ofertele disponisible aici. Tot ce trebuie să faci e să-ți găsești partenerul de drum pentru că citybreak-ul e o vacanţă care se împarte mai bine la doi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *