Citybreak la Milano între 19-22 noiembrie. Licitează!

Milano e centrul de afaceri al Italiei, un oras al modei, shoppingului, operei, dar și al sporturilor, în special al fotbalului, o metropolă cunoscută pentru viața de noapte intensă și de aceea foarte popular în rândul tinerilor. Dacă ajungeți în Milano nu trebuie să ratați Duomul din centrul orașului, una dintre catedralele gotice impresionante ale Italiei sau Scala di Milano, unde un bilet pentru o persoană poate ajunge până la 200 euro. 

Milano (1)

Ce poți face între 19 și 22 noiembrie în Milano?

Puteți merge la "Fantoma de la Operă" care se joacă în 21 noiembrie, de la ora 22:00, la Blue Rose Saloon sau puteți participa la unul dintre spectacolele de la celebra Scala di Milano. Gășiți toate spectacolele aici. Unul dintre cele mai importante evenimente e EXPO Milano 2015, o expoziție care include expoziții tematice cu idei sau propuneri adunate sub tema "Energie pentru viață".

Milano (9)

Milano (4)

Hotelul Florence de 3* e situat în Piața Aspromonte, la doar două minute de metroul care vă duce la Doumul din Milano sau spre celelalte atracții turistice importante din oraș. 

Pachetul "Citybreak Milano" include biletul de avion București-Milano-București cu compania aeriană Alitalia, taxe de aeroport,  nopți cazare cu mic dejun includ la hotel Florence 3*. Plecare în 19 noiembrie 2015. Prețul de listă al pachetului este de 2700 lei. Licitația se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depășește 2538 lei. Licitează acum!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *