Vacanţe de iarnă: Piețe de Crăciun

Odată cu frigul și primele ninsori rătăcite prin țară ne-a fugit gândul la piețele de Crăciun și la sărbătorile de iarnă. Paravion.ro vă oferă câteva pachete turistice pentru cele mai frumoase Piețe de Crăciun din Europa, la prețuri foarte accesibile: "Piață de Crăciun la Budapesta" (129 euro/persoană), "Piață de Crăciun la Viena" (199 euro/persoană), "Piață de Crăciun la Praga" (199 euro/persoană), "Piață de Crăciun Berlin" (299 euro/persoană), "Piață de Crăciun la Paris" (299 euro/persoană), "Piață de Crăciun la Bergen" (829 euro/persoană). 

piata craciun praga

1. Piața de Crăciun din Budapesta, Ungaria

Piața Vörösmarty din centrul orașului Budapesta adună laolaltă peste 100 de standuri cu sute de produse tradiționale, obiecte artizanale și dulciuri. Piața de Crăciun e animată de concerte de muzică și lumini, dar și de spectacole ținute de copii pe toată perioada lunii decembrie. Pachetul include transportul cu un autocar de 4*, un tur al orașului Budapesta, vizitarea Pieței de Crăciun și un program de shopping în Budapesta. Un pachet porneşte de la 129 euro/persoană.

budapesta

2. Piața de Crăciun din Praga, Cehia

Piața de Crăciun din Praga se deshide la sfârșitul lunii noiembrie când majoritatea piețelor din Praga se umplu cu standuri și mirosuri dulci. Ornamentele de Crăciun sunt însoțite de cele mai delicioase preparate tradiționale și de berile cehești Pilsner Urquell, Staropramen și Budvar. Cea mai importantă Piața de Crăciun e cea din Centrul Vechi, la fel de spectaculos e și Târgul de Crăciun din Piața Wenceslas, la 5 minute distanță una de cealaltă. Pachetul include transportul cu un autocar de 4*, un tur al orașelor Bratislava și Praga, vizitarea piețelor de Crăciun din Viena și Praga, tur Panoramic Budapesta, 2 nopți cazare în Budapesta, 3 nopți de cazare în Praga și însoțitor de grup. Un pachet porneşte de la 199 euro/persoană.

praga

3. Piața de Crăciun din Paris, Franța

Cea mai cunoscută stradă din Paris e Champs Elysées, arteră ornată spectaculos în fiecare an în perioada sărbătorilor de iarnă. La Târgurile de Crăciun din Paris producătorii locali expun cele mai frumoase decorații de iarnă, iar magazinele celebre în lumea întreagă pentru produsele cosmetice și parfumuri pregătesc și ele oferte speciale. Pachetul include biletul de avion dus-întors, cazare pentru 3 nopți (mic dejun inclus) la un hotel de 3*, un tur panoramic al orașului Paris și vizitarea Piețelor de Crăciun alături de un însoțitor de grup. Un pachet porneşte de la 299 euro/persoană.

paris

4. Piața de Crăciun din Berlin, Germania

În 2015, în mai multe zone ale orașului Berlin se țin peste 80 de Târguri de Crăciun, iar capitala Germaniei e invadată de mii de luminițe colorate, produse și ornamente de Crăciun. Pachetul include biletul de avion dus-întors, vizitarea Piețelor de Crăciun alături de un ghid profesionist și cazarea la un hotel de 4* pentru 3 nopți (mic dejun inclus). Un pachet porneşte de la 299 euro/persoană.

shutterstock_66627196

5. Piața de Crăciun din Viena, Austria

Piaţa Primăriei Rathausplatz devine un tărâm al poveștilor, unde sunt expuse cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun, cadouri, dulciuri, preparate tradiționale vieneze și punch. Pachetul include transportul cu un autocar de 4*, un tur panoramic al orașelor Budapesta și Viena, o vizită la centrul comercial Parndorf, precum și vizitarea Pieței de Crăciun din Viena. Un pachet porneşte de la 199 euro/persoană

viena

6. Piața de Crăciun din Bergen, Norvegia

Bergen e un oraș magic în perioada sărbătorilor de iarnă, iar vizitarea Pieței de Crăciun poate deveni ușor un prilej excelent pentru o vacanță de iarnă de câteva zile în fiordurile Norvegiei. Pachetul include bilet de avion dus-întors cu plecare din București, 5 nopți de cazare (mic dejun inclus) la un hotel de 4* din Bergen, transport aeroport hotel, tur al orașului și vizitarea Pieței de Crăciun alături de un însoțitor de grup. Un pachet porneşte de la 829 euro/persoană

bergen

Vizitaţi unele dintre cele mai frumoase orașe europene cu ocazia pieţelor de Crăciun! Ofertele Paravion includ transportul, cazare pentru 3, 4 sau mai multe nopți, cu micul dejun inclus, iar prețurile pornesc de la 129 euro/persoană pentru Budapesta și pot ajunge până la 829 euro/persoană pentru Bergen, Norvegia. Ofertele sunt valabile începând cu finalul lunii noiembrie și țin până la finalul lunii decembrieConsultați toate ofertele aici și alegeți-vă destinația favorită pentru sărbătorile de iarnă 2015!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *