Am povestit despre Madeira și Portugalia la RFI România

Vreți să vedeți delfini și balene, păduri de eucalipt și cele mai incredibile piscine naturale? Sau poate vă doriți să încercați cele mai bune dulciuri din Lisabona, să ascultați muzica fado într-un club portughez sau să vă plimbați prin podgoriile de lângă Porto? Prin intermediul campaniei "Prelungește-ți vara în Portugalia" vă invităm să descoperiți fiecare dintre cele multe minuni pe care tărâmul portughez le adăpostește.

alexandra madeira

În zilele care urmează veți afla tot ce trebuie să știți despre Madeira şi Portugalia, iar până atunci vă îndemnăm să ascultați emisiunea radio "Călătorii cu Ana-Maria Caia" de la RFI România, care a avut-o drept invitată pe Lucia Alexandra Roșca, Marketing and Communication Strategist Paravion.ro. Alexandra a vorbit despre lucrurile extraordinare și imprevizibile găsite, văzute sau degustate la căpătul vestic al Europei, despre cel mai apreciat club de fado din Lisabona sau despre podgoria cu unul dintre cele mai savuroase și scumpe vinuri din lume, cel de Porto. Emisiunea are fix 45 minute și 45 secunde, timp suficient să vă lăsaţi convinşi că Madeira şi Portugalia sunt nişte locuri pe care vreţi să le descoperiţi pe cont propriu, că vă doriţi să întâlniţi localnicii luminoși si să rătăciţi prin grădinile unora dintre cele mai frumoase palate romantice din lume. Ascultaţi emisiunea aici.

ana si alex
credit photo: RFI Romania

“Prelungeşte-ţi vara" e o campanie Paravion şi TAP Portugal prin care vă invităm să vă prelungiți orizonturile de vacanță și vară pe tot parcursul anului şi să descoperiți cele mai populare destinaţii TAP Portugal prin fotografii, clipuri şi poveşti culese chiar de la faţa locului. Călătoria în Madeira s-a realizat cu sprijinul agenţiei de turism Upgrade Travel & DMC. Consultaţi cele mai bune oferte pentru  bilete de avion și vacanţe în Madeira. 

Portugalia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *