Madeira, paradisul verde înconjurat de ocean

Madeira e o insulă vulcanică situată în Oceanul Atlantic, la 1.000 km de continetul european și 500 km de continentul african. Pe insulă, primăvara nu se termină niciodată, iar temperaturile medii se păstrează între 20-26°C tot timpul anului. Cei care ajung aici spun că insula e un Paradis în miniatură. Pe orizontală ai dealurile verzi nesfârșite și albastrul oceanului, iar pe verticală munți care depășesc 1800 m. 

madeira

Flora Madeirii e foarte variată, puteți vedea păduri de laur și eucalipt, copaci înalți cu flori roz, flori bella dona și plantații de banane pe zeci de kilometri. De aceea, Madeira e numită și Grădina Atlanticului. Trimișii Paravion au văzut toate acestea live acum două săptămâni și s-au întors cu un morman de videoclipuri și fotografii.

madeira

bella donamadeira

madeira

DSC_8696

madeira

madeira

madeira

madeira

madeira

Urmăriți mai multe clipuri pe canalul Youtube Paravion. Fugiţi câteva zile departe de casă, în Madeira vacanţele încep de la 455 € pentru 4 zile. Aflaţi detalii aici.

“Prelungeşte-ţi vara" e o campanie Paravion şi TAP Portugal prin care vă invităm să vă prelungiți orizonturile de vacanță și vară pe tot parcursul anului şi să descoperiți cele mai populare destinaţii TAP Portugal prin fotografii, clipuri şi poveşti culese chiar de la faţa locului. Călătoria în Madeira s-a realizat cu sprijinul agenţiei de turism Upgrade Travel & DMC. Consultaţi cele mai bune oferte pentru  bilete de avion și vacanţe în Madeira. 

Portugalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *