5 lucruri de încercat numaidecât în Madeira

În 16 secunde aterizați în Madeira, locul unde chiar și cei mai pretențioși turiști vor fi cuceriți de traseele de hiking sau trekking prin pădurile verzi sau de orele de înot în piscinele naturale din Portul Moniz, deasupra Oceanului Atlantic.

DSC_8859

Poate că nu v-ați imaginat vreodată că o să vă puteți da cu sania pe o insulă vulcanică, dar lucrul acesta e posibil dacă vă încumetați să urcați într-o sanie de lemn care coboară pe străduțele abrupte din Funchal.

DSC_8312

Urmăriți câteva sugestii cu activități de vacanță încercate pe propria piele de trimișii Paravion și pregătiți-vă de cea mai frumoasă aventură în Madeira.

1. Hiking sau trekking în munții din Madeira

2. Plimbare cu telecabina deasupra orașului Funchal, Madeira

3. Plimbare cu sania de lemn în Funchal, Madeira

4. Degustări de vinuri la Crama D'Oliveiras, Funchal, Madeira

5. Înot în piscinele naturale din Porto Moniz, Madeira

Urmăriți mai multe clipuri pe canalul Youtube Paravion. Fugiţi câteva zile departe de casă, în Madeira vacanţele încep de la 455 € pentru 4 zile. Aflaţi detalii aici.

“Prelungeşte-ţi vara" e o campanie Paravion şi TAP Portugal prin care vă invităm să vă prelungiți orizonturile de vacanță și vară pe tot parcursul anului şi să descoperiți cele mai populare destinaţii TAP Portugal prin fotografii, clipuri şi poveşti culese chiar de la faţa locului. Călătoria în Madeira s-a realizat cu sprijinul agenţiei de turism Upgrade Travel & DMC. Consultaţi cele mai bune oferte pentru  bilete de avion și vacanţe în Madeira. 

Portugalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *