Cele mai frumoase priveliști din Madeira + licitaţie de la 1 leu

Oriunde îți întorci privirea în Madeira ai parte de priveliști paradisiace, și de o gamă variată de culori și lumini amestecate parcă de un pictor. Fie că gonești cu mașina prin văile din Munții Madeirei sau faci hiking pe poteci virgine, fie că înoți în piscinele naturale din Portul Moniz sau te trezești într-o cameră de hotel de 5*, vei avea aparte de fiecare dată de cele mai frumoase cadre naturale pentru că fiecare element se îmbină armonios cu peisajul înconjurător.

DSC_8645

Ce-ar fi să ajungi în Madeira într-un citybreak de 5* în 12 noiembrie și să te convingi că insula din Oceanul Atlantic e cea mai frumoasă destinație a toamnei? Trebuie numai să licitezi astăzi pe Paravion.ro. Urmăriți înainte câteva videoclipuri filmate de Costin, câștigătorul Paravion Superstar, în urmă cu trei săptămâni.

1. Oceanul de pe podeaua de sticlă de la Cabo Girao

2. Munții Madeirei întâlnesc cerul

3. Platoul Paul da Serra și pădurile înverzite

4. Porto Moniz, la întâlnirea Oceanului cu pământul vulcanic 

5. Oraşul Funchal de pe acoperişul Fortăreţei São Tiago

6. Priveliștea spre Oceanul Atlantic și dealurile locuite ale Madeirei

7. Căsuțele cu acoperiş cărămiziu din Funchal văzute din telecabină 

Pachetul este pentru 2 persoane și include bilet de avion București-Madeira-București cu compania aeriană TAP Portugal, taxe de aeroport, 3 nopți cazare cu mic-dejun la hotel Pestana Carlton Madeira 5*. Plecare: 12 noiembrie 2015. Prețul de listă al pachetului este de 4.095 lei. Licitația se închide automat atunci când o ofertă este egală cu sau depășește 3.798 lei. Intraţi să licitaţi aici.
 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *