Cele mai frumoase priveliști de pe coasta Portugaliei

Dacă ajungeți în Lisabona, nu ratați împrejurimile pentru că s-ar putea să pierdeți câteva panorame de vis. Trimișii Paravion au ajuns în cel mai vestic punct al Europei, la capătul lumii, în Cascais, la "Gura Iadului" și pe plaja din Nazare. Urmăriți câteva imagini și fotografii cu cele mai frumoase priveliști de pe coasta portugheză.

DSC_9771

Cabo da Roca e cel mai vestic punct al Europei, situat la 40 km de Lisabona, așa că e foarte ușor de ajuns acolo. Încă din secolul 16, Cabo da Roca a avut un rol important în protejarea coastei portugheze, în special în timpul Războiului Peninsular. Dacă vizitați Sintra și palatele romantice, trageți o fugă și până în Cabo da Roca, e doar la 20 km distanță. 

Cascais e unul dintre satele fermecătoare din apropierea Lisabonei, care a fost în trecut unul dintre locurile de rezidență ale familiei regale. Puteți ajunge din Lisabona cu mijloacele de transport în comun, Cascais fiind la doar 30 km distanță de centrul Lisabonei. Principalele atracții din Cascais sunt plajele, câteva muzee care pot fi vizitate gratis, parcurile și centrul vechi unde veți găsi câteva buticuri și magazine. 

Cabo do Inferno se gășește în apropierea satului Cascais, și puteți ajunge aici fie cu bicicleta, fie mergând într-o plimbare. Locul e cunoscut pentru că aici s-a format o "gură a iadului" din cauza valurilor Oceanului Atlantic case se izbesc de stânci și care au format o deschizătură similară intrării într-o peșteră.

 

Plaja Nazare și satul cu același nume sunt unele dintre principalele atracții turistice din apropierea Lisabonei, căutate, în special, pentru plajele cu nisip fin. Puteți urca până la Sitio, de unde veți avea parte de o priveliște panoramică deasupra Oceanului.Tot aici sunt și două capele ridicate în cinstea Fecioarei Maria, Nossa Senhora da Nazare și Capela da Memoria (secolul 12).

 

“Prelungeşte-ţi vara" e o campanie Paravion şi TAP Portugal prin care vă invităm să vă prelungiți orizonturile de vacanță și vară pe tot parcursul anului şi să descoperiți cele mai populare destinaţii TAP Portugal prin fotografii, clipuri şi poveşti culese chiar de la faţa locului. Călătoria în Portugalia s-a realizat cu sprijinul agenţiei de turism Oasis Travel. Consultaţi cele mai bune oferte pentru  bilete de avion, hoteluri și vacanţe în Portugalia. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *