Promoţia lunii noiembrie! Reduceri la hotel pentru zborurile TAP Portugal

Care sunt primele două lucruri pe care trebuie să le bifezi din timp pentru a te bucura de o vacanță fără prea multe necunoscute? După ce te-ai hotărât care este destinația, pe cine iei cu tine și când vrei să călătorești trebuie să îți rezervi biletul de avion și hotelul. Compania aeriană TAP Portugal îți propune variante de călătorii în destinațiile de top ale lunii noiembrie, iar noi îţi oferim 15% reducere pentru hotel.

Promoţie

Dacă te întrebi unde e făcută poza de mai jos, află că e vorba de Madeira, teritoriu independent al Portugaliei, situat la sud-vest de continentul european. Rico Ruivo, cel mai înalt vârf din Madeira, ajunge la peste 1800 m, și dacă nu e ceață poți vedea Oceanul Atlantic în depărtare. Traseul în sine e amețitor și trebuie să urci cam 2 ore pentru a te bucura de priveliștea deasupra arhipelagului.

Madeira

O altă destinație diin ce în ce mai populară e Lisabona, capitala Portugaliei și a muzicii fado, situată foarte aproape de capătul vestic al lumii europene. Din Lisabona poți ajunge foarte ușor în cel mai vestic punct al Europei, Cabo da Roca, unde se termină uscatul și începe Oceanul. Cabo da Roca e doar la 40 km de Lisabona, și poți ajunge acolo cu autobuzul.

Cabo da roca

Dacă alegi Porto ca urmatoarea destinație de vacanță trebuie numaidecât să ajungi în Turnul Dos Clerigos, una dintre cele mai înalte clădiri din Porto, de unde ai o vedere panoramică deasupra orașului. Lăcașul ecleziast în stil baroc a fost ridicat în secolul 18 și poate fi văzut din orice punct al orașului. Pentru o perioadă îndelungată de timp a fost folosit de navigatorii portughezi ca punct de reper atunci când se apropiau de port. 

shutterstock_259699643

De puțină vreme, cea mai înaltă clădire din New York și din emisfera vestică e One World Trade Center care atinge înălțimea de 546 m. Dar dacă ajungi în New York, merită să vizitezi o altă clădire emblematică și anume Empire State Building, care a fost timp de 40 de ani cea mai înaltă clădire din New York. Construită în stil Art Deco, Empire State Bulding e inclusă pe lista minunilor arhitecturale ale lumiii moderne și e unul dintre cele mai vizitate obiective turistice new yorkeze.

New York

Rio de Janeiro e una dintre cele mai populare destinatii din America de Sud, cunoscut pentru festivalurile pe ritmuri de samba și petrecerile pe plajă. Cristo Redentor e unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Rio de Janeiro, un Iisus care veghează orașul de pe vârful unui deal care atinge 710 m înălțime. Statuia de 38 m e vizibilă cam din orice punct al orașului. Poți ajunge acolo cu trenul din centrul orașului care face aproximativ 20 minute până sus.

 Campania “Cupon reducere 15% la hotel pentru orice zbor TAP Portugal” este valabilă pentru zboruri TAP Portugal, cu plecare din Bucureşti, achiziționate între 1-30 noiembrie 2015 de pe www.paravion.ro. Puteți alege una dintre cele mai populare destinații ale companiei TAP Portugal: Lisabona (de la 252 €), Porto (de la 239 €), Madeira (de la 348 €), Rio de Janiero (de la 590 €), Sao Paolo (de la 591 €) și New York (de la 635 €). Pentru fiecare bilet de avion cumpărat veți primi un cod de reducere de 15% pentru rezervarea de hotel. Consultați toate detaliile campaniei aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *