Unde călătoresc românii de 1 decembrie

De 1 decembrie, românii se bucură de un weekend prelungit, așa că mulți dintre ei aleg să petreacă un city break în afara țării. Zborul cu avionul din București, Cluj, Timișoara sau Iași e de multe ori mai rapid decât un drum cu trenul sau mașina străbătând țara astfel că preferă să își achiziționeze un city break în Europa sau un bilet de avion dus-întors pentru a explora un oraș nou.

travel only thing you buy

Conform datelor noastre, românii preferă pachetele city break în Amsterdam, Viena, Praga, Bruxelles, Londra sau Barcelona și cheltuie, în medie, 300 euro pentru o mini-vacanță de 1 decembrie. O destinație surprinzătoare pe listă e Lisabona, din ce în ce mai căutată de turiștii români convinși de magia cartierelor pitorești, de castele romantice din Sintra, muzica fado și vinul portughez.

Un city break în Amsterdam pentru tineri

Dacă vreți să achiziționați un pachet de vacanță la un preț mediu, alegeți un city break în Amsterdam. Capitala lipsită de inhibiții a Olandei e alegerea perfectă pentru un cuplu tânăr. Barurile și cafenele sunt cunoscute în întreaga lume pentru atmosfera lejeră și prietenoasă, așa că e imposibil să nu te deconectezi odată ajuns acolo. Sunt și multe lucruri gratis pe care le puteți încerca în Amsterdam. Consultați-le aici

Amsterdam (9)

Un city break în Praga sau Viena pentru seniori

Alegerile perfecte pentru seniorii care vor sa calatoreasca de 1 decembrie în afara țării sunt Praga și Viena. Istoria imperială, arhitectura deosebită și numeroasele obiective turistice îi atrag pe cei mai mulți dintre turiștii care zboară spre Cehia sau Austria. Consultați câteva activități inedite de vacanță în Praga, aici. Dacă alegeți un city break în Viena, nu ratați cele mai importante opere de artă expuse în capitala Austriei, Sărutul lui Klimt sau Autoportretul lui Rembrandt. Mai multe sugestii aici

DSC07520 (Large)_GF_GF

Un city break romantic în Lisabona

De 1 decembrie, puteți zbura pe coasta de est a Oceanului Atlantic, în Portugalia. Lisabona e un oraș mai puțin aglomerat decât majoritatea capitalelor europene unde veți avea parte de mâncăruri gustoase la prețuri accesibile și cluburi de muzică fado perfecte pentru o seară romantică în doi (mai multe sugestii cu ce merită văzut în Lisabona, aici). Dacă vreți să vă aventurați în afara orașului alegeți o escapadă romantică de o zi în Obidos sau în Sintra.

Lisabona (5)

Voi ce faceți de 1 decembrie?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *