Zboară oriunde în lume la tarife de Black Friday!

La sfârșit de noiembrie, reducem prețul biletelor de avion spre destinații din lumea-ntreagă. Vrei să pleci undeva de Crăciun? Plănuiești să îți vizitezi rudele din străinătate de sărbători? Vrei să îți cumperi un bilet ieftin pentru o escapadă în afara țării în lunile care urmează? Tot ce trebuie să faci e să îți rezervi următorul bilet de avion în perioada 20-27 noiembrie. Între timp, află care sunt top destinaţiile Paravion şi ce le recomandă pentru o călătorie în această perioadă.

Capture1

Berlin  e un oraș tineresc, cu o scenă underground importantă de artiști locali și internaționali, graffitti-uri, cluburi și pub-uri potrivite pentru un cuplu tânăr. Opțiunile de vacanță sunte numeroase și puteți alege să mergeți la teatru experimental, la un concert sau o expoziție non-convențională. În Berlin sunt peste 440 galerii de artă, și mii de artiști care și-au stabilit rezidența cel puțin temporar, așa că atmosfera e una boemă și creativă. Nu ratați Galeria Berlinische sau o plimbare prin Districtul Kreuzberg, dacă sunteți interesați de arta stradală. Cu siguranță, capitala Berlin e locul unde trebuie să ajungeți în perioada următoare dacă sunteți voi înșivă în căutarea inspirației creatoare. Un bilet de avion dus-întors spre Berlin porneşte de la 119 euro.

Berlin

Alegeți Copenhaga dacă vreți să călătoriți cu familia de sărbători. În Piața Grădinile Tivoli e amenajată o frumoasă piață de Crăciun unde copiii pot participa la ateliere și jocuri. Sunt sute de standuri cu dulciuri, cadouri de Crăciun, decorații și vin cald într-o atmosferă ca ruptă din povești. Dacă aveți noroc, la hotelul pe care urmează să-l rezervați, s-ar putea să aveți surpriza de a avea baby-sitting oferit de ei. E o opțiune oferită în multe hoteluri din Copenhaga și un serviciu apreciat în unanimitate de părinți. Un bilet de avion dus-întors spre Copenhaga porneşte de la 143 euro.

Copenhaga

Tokyo e o alegere de vacanță potrivită pasionaților de robotică, cultură pop și ultimele invenții sci-fi. Dar poate fi și o destinație de vacanță perfectă pentru iubitorii de mâncare japoneză. Se spune că mâncarea din Japonia are foarte puține lucruri în comun cu mâncarea pe care o găsești în restaurantele din Europa sau America. Fie că mâncați într-un restaurant Michelin sau pe stradă, o să fiți cuceriți de arta culinară japoneză recunoscută în lumea-ntreagă. Un bilet de avion dus-întors spre Tokyo porneşte de la 401 euro.

Tokyo.

Dacă plănuiți să zburați spre Lumea Nouă, prima oprire ar putea fi chiar New York. La fel ca Tokyo, orașul american e întotdeauna la înălțime când vine vorba de cele mai bune restaurante din lume. Aveți de ales între mii de restaurante potrivite pentru absolut toate preferințele culinare, fie că e vorba de mâncare vegană, fructe de mare sau bucătărie experimentală. Iar când vine vorba de spațiul cultural, cu greu o să găsiți un oraș în care să aveți deopotrivă filme blockbuster și indie, teatru contemporan sau operă, dar și expoziții neconvenționale sau happening-uri dintre cele mai inovatoare. Un bilet de avion dus-întors spre New-York porneşte de la 516 euro.

New York

Bangkok e unul dintre orașele aglomerate ale Asiei, foarte popular în rândul turiștilor datorită culturii diversificate pe care o găsesc odată ajunși la destinație. Puteți să vă aventurați în aglomerația din Piața Central World și servi masa la un restaurant thai, dar puteți totodată să vă refugiați într-un resort din afara orașului pentru o cură de detoxifiere și masaj. Ori le puteți face, desigur, pe amândouă. Un bilet de avion dus-întors spre Bangkok porneşte de la 529 euro.

Bangkok

Campania de reduceri pentru bilete de avion "Zboară oriunde la tarife de Black Friday" este valabilă în perioada 20-27 noiembrie și include bilete de avion pentru Atena, Istanbul, Bruxelles, Berlin, Amsterdam, Stockholm, Copenhaga, Moscova, Barcelona, Tokyo, New York sau Bangkok. Consultați toate ofertele disponibile aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *