Guimarães, sau despre începuturile Portugaliei

Guimarães a fost capitala statului Condado Portucalense, locul unde a luat naștere Portugalia, sub conducerea regelui Afonso Henriques, după ce acesta i-a confruntat pe mauri. Centrul Vechi, inclus în Patrimoniul UNESCO din 2010, e un loc pitoresc cu străzi labirintice, clădiri istorice și castele din secolul 14.

DSC_0637

Trimișii Paravion au fost în Guimarães și vă recomandă să vizitați Centrul Vechi cu Biserica Senhora de Oliveira, Castelul și Palatul Ducilor de Bragança, precum și Casa oficială a președintelui țării, pe care o folosește atunci când vizitează nordul țării. Pe lângă clădirile istorice, orașul a dobândit recent și un aer artistic de când a fost declarat "Capitala Culturală a Europei", în 2012. Dacă vreți să serviți o cafea sau o ciocolată caldă vă puteți opri într-o cafenea modernă sau puteți lua prânzul într-un restaurant cu mâncăruri delicioase.

Urmăriți câteva fotografii realizate de Costin, câștigătorul Paravion Superstar, și faceți-vă planurile de călătorie. Începeți cu un bilet de avion spre Portugalia.

DSC_0655 DSC_0645 DSC_0634DSC_0657

Castelul din Guimarães

DSC_0609 guimaraes castle

DSC_0677 DSC_0659DSC_0624DSC_0580

Palatul Ducilor de Bragança

DSC_0536 guimarae palace of the dukes

“Prelungeşte-ţi vara" e o campanie Paravion şi TAP Portugal prin care vă invităm să vă prelungiți orizonturile de vacanță și vară pe tot parcursul anului şi să descoperiți cele mai populare destinaţii TAP Portugal prin fotografii, clipuri şi poveşti culese chiar de la faţa locului. Călătoria în Guimarães s-a realizat cu sprijinul agenţiei de turism Oasis Travel. Consultaţi cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri și vacanţe în Porto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *