Revelion peste hotare • Antalya, de la 462 €

Nu ai încă planuri pentru Revelion? Ce-ai zice să îți iei o mini-vacanță de-a dreptul primăvăratică într-un resort din Antalya? Dacă nu vrei sa mergi la schi sau la o cabană și îți surâde ideea unui concediu în familie sau în cuplu cu servicii all-inclusive, vacanțele de Revelion în Antalya s-ar putea să fie cea mai accesibilă variantă pentru Iarnă 2016. În plus, te bucuri de masaj, jacuzzi și băi cu aburi. Ba chiar poți juca și tenis.

antalya

Ce te așteaptă la destinație?

În Antalya, temperaturile medii la sfârșitul lunii decembrie sunt între 10-15⁰ C în timpul zilei, așa că dacă nu vrei să vezi zapadă, Antalya e o alegere potrivită pentru tine. 

Hotelul în care urmează să te cazezi are piscină interioară, locuri de joacă pentru copii și restaurante cu mâncare mediteraneeană, chinezească și italiană. În cazul în care călătorești cu copii, ai servicii adiționale de baby-sitting la care poți să apelezi la nevoie. Un pachet de vacanță all inclusive la Sealife resort de 5* pornește de la 462 euro/persoană. Prețul include transportul cu avionul și cazarea all-inclusive. 

ieftin

Poti opta și pentru un ultra all-inclusive la Delphin Palace 5* cu prețuri începând de la 547 euro/persoană pentru 4 nopți (transport inclus) sau la Royal Holiday Palace 5*, hotel situat chiar pe malul mării. Un pachet de revelion pentru o persoană pornește de la 608 euro/persoană.

royal

Consultă toate ofertele disponibile pentru Antalya aici.

Ofertele de Revelion includ atât destinații pe pârtiile de schi din Bulgaria sau Austria, destinații urbane din Europa ca Praga, Barcelona sau  Lisabona, dar și destinații de revelion pe plajă precum BangkokKuala Lumpur, Emiratele Arabe Unite, Insulele Maldive, Capul Verde sau Mauritius. Consultă aici toate ofertele pentru REVELION 2016. Începe anul călătorind!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *