100 € cadou la vacanțele Paravion pentru clienții Vodafone

Se spune că cele mai apreciate cadouri sunt cele inedite şi alese cu grijă. De sărbători, dăruiţi-vă vouă sau apropiaţilor voştri o călătorie surpriză! Ne alăturăm complici şi vă informăm că până în 27 decembrie, dacă vă reînnoiţi ori faceți un abonament la Vodafone, primiți un voucher cadou de 100 € de la Paravion pe care îl puteţi folosi până la finele anului 2016 pentru a vă cumpăra vacanţa. 

campanie paravion

Lumea întreaga vă stă la dispoziţie. Beneficiați de reducere la city break-uri în Europa, la sejururi în insulele paradisiace precum Maldive, Maurititus sau în circuite turistice în Argentina, China, Iordania sau Japonia. Trebuie doar să vă gândiți în ce colț de lume vreți să ajungeți în anul care urmează. Practic, puteți călători oriunde în lume, singura condiție e ca pachetul de vacanță să fie de minimum 400 euro înainte de aplicarea reducerii. Consultaţi toate propunerile de vacanţă Paravion şi nu uitaţi să citiţi înainte toate condiţiile campaniei. Călătorii frumoase!

Campania “Reducere 100 € la vacanțe Paravion pentru clienți Vodafone” este organizată de Paravion și Vodafone. Utilizatorii care fac o achiziție sau o reînnoire de abonamente Vodafone în perioada 01 – 27 decembrie 2015 vor primi o reducere de 100 € pentru vacanțe Paravion. Cuponul poate fi folosit până la finalul anului 2016 pentru achiziția pachetelor de vacanță disponibile pe Paravion.ro, care trebuie să fie de minimum 400 € înainte de aplicarea reducerii. Aflaţi mai multe detalii accesând regulamentul oficial al campaniei.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *