Early Booking Vară 2016 • Algarve, paradisul neștiut de la malul Oceanului Atlantic

Dacă la vară îți dorești să pleci într-o vacanță inedită într-un mic paradis mărginit de apele Oceanului Atlantic, poți alege plajele din Algarve, Portugalia, o destinație mai puțin populară în rândul turiștilor români, familiarizați cu insulele grecești, Riviera turcească și coasta Spaniei. Un sejur de 7 nopți în Algarve pornește de la 708 euro/persoană și include transportul cu avionul.

shutterstock_279519770
Sursă foto: Pawel Kazmierczak/Shutterstock.com

Coasta sudică a Portugaliei e o destinație de vacanță pitorească, unde vei găsi unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa, înconjurate de stânci de calcar și sate de pescari. Algarve e o destinație perfectă și pentru surf, trebuie doar să alegi plajele din nord-vest coastei, cum sunt cele din Lagoos.

Citeste cele mai noi articole de calatorie pe blogul Paravion www.blog.paravion.ro

Pachetele de vacanță pentru Algarve includ cazarea pentru 7 nopți în Albufeira, un oraș cunoscut pentru viața de noapte intensă și zecile de plaje cu nisip alb sau în Faro, capitala regiunii Algarve. Oriunde urmează să îți petreci concediul o să ai la picioare apele verzi-albăstrui ale Oceanului Atlantic.

shutterstock_279860684
Sursă foto: Pawel Kazmierczak/Shutterstock.com

Coasta sudică a Portugaliei e perfectă pentru vacanțele romantice în doi, dar și pentru vacanțe în familie. Poți să te bucuri de liniște pe plaje izolate alături de copii mici sau poți opta pentru viața de noapte intensă din Albufeira, unde cluburile de noapte sunt întinse pe sute de metri. Dacă îți place să explorezi la pas locurile în care ajungi, poți pleca în mici excursii în satele de pescari sau prin văile cu plantații de portocali, lămâi sau măslini. E bine să ai la tine sendvișuri și apă pentru că s-ar putea să nu găsești magazine în locurile ceva mai izolate.

Mijloace de transport în și spre Algarve

Faro e capitala regiunii Algarve, un oraș portughez pitoresc în care se simte influența maură, dar și cea iberică. Dacă te gândești să îți planifici singur călătoria, din Lisabona poți lua trenul Inter City care face doar 2h30m până în Faro (cost bilet: 20 euro) sau avionul. Fie ca ai cazare în Albufeira sau Faro, poți explora coasta sudică a Portugaliei relativ ușor. Trenul între cele două stațiuni face doar o oră.

Poți să îți programezi următoarea vacanță în Algarve începând cu luna iunie și până în septembrie 2016. Accesând ofertele Early Booking pentru Algarve, beneficiezi de reduceri la pachetele de vacanță de până 10%, iar transportul cu avionul București-Lisabona, Lisabona-Faro este inclus în prețul pachetului. Consultă toate ofertele disponibile pentru Algarve.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *