Revelion peste hotare • Oraşe europene sub lumina artificiilor

Dacă te-ai hotărât că nu vrei să te prindă Anul Nou în România, ai la dispoziție pachete de vacanță în cele mai frumoase destinații urbane din Europa. Îți dorești o escapadă romantică sau vrei să îți petreci noapte dintre ani într-unul dintre cele mai grozave cluburi din Europa? Ori poate îți dorești o petrecere fastuoasă și elegantă? Ai de ales între zeci de destinații și îți poți rezerva chiar acum o mini-vacanță de revelion, ca să fii sigur că în 2016 nu o să te mai oprești din călătorii.

porto
Porto (Sursă foto: Shutterstock.com)

Printre cele mai populare destinații pentru un revelion urban se regăsesc orașe precum Praga, Amsterdam, Roma, Lisabona, Porto, Berlin, Munchen sau Barcelona. Consultă ultimele oferte disponibile aici. 

Un Revelion elegant în Praga

praga.shutter
Praga (Sursă foto: Shutterstock.com)

Dacă de Revelion vrei să ajungi într-o destinație cu aer gotic și îți surâde gândul unei croaziere pe Vlatva, poți alege Praga, o destinație întotdeauna elegantă. O vacanță de Revelion în Praga pentru 8 zile pornește de la 399/euro persoană și include cazarea și prețul biletului de avion. Pentru că în Praga temperaturile sunt destul de scăzute, asigură-te că ai la tine haine suficient de groase.

O provocare pentru tineri între Bruxelles și Amsterdam

amsterdam shutter
Amsterdam (Sursă foto: Shutterstock.com)

Vrei să încerci berea belgiană și să experimentezi viața de noapte în Amsterdam? Atunci, poți alege o vacanță de Revelion în două orașe de top din Europa. Îți petreci 2 nopți în Bruxelles și 3 nopți în Amsterdam. Cea mai bună bere din Bruxelles o găsești într-un băruleț cu mese din lemn tocite de miile de oameni care au trecut pe acolo, cunoscut ca Delirium Tremens (online îl găsești ca Delirium Tremens Cafe). Cât despre Amsterdam, poți face un tur de noapte al barurilor și cluburilor, după ce ai urmărit focurile de artificii alături de mii de alți tineri. Un pachet de revelion Bruxelles-Amsterdam pornește de la 530 euro/persoană pentru 5 nopți și include cazarea și biletul de avion.

Un 2016 romantic în Lisabona sau Roma

În cazul în care îți dorești un revelion romantic alături de perechea ta poți alege Roma sau Lisabona, două dintre cele mai potrivite destinații pentru cupluri. Lisabona e o destinție puțin mai excentrică decât Roma, iar dacă vrei un revelion liniștit în doi, poate într-un club de muzică fado, atunci poți inclina spre capitala Portugaliei. Pachetele de vacanță în Lisabona pornesc de la 790 euro/persoană pentru 6 nopți.

lisabona.shutter
Lisabona (Sursă foto: Shutterstock.com)

Spre Roma ar trebui să zbori dacă îți lipsesc clădirile antice, Colosseumul sau fântânile magice din piețele Romei. Orașul luminat de sărbătoare e și mai spectaculos decât în timpul verii când mii de turiști se îngrămădesc pe străzile sale. Focurile de artificii o să explodeze din spatele principalelor monumente și obiective turistice din Roma, așa că atmosfera o să fie cu totul incediară. O vacanță de revelion la Roma pornește de la 529 euro/persoană pentru 5 nopți și include biletul de avion.

Un pachet de Revelion într-una din cele mai populare capitale europene pentru 2, 3, 4 sau 5 nopți petrecute la destinație pornește de la 390 euro/persoană și poate ajunge până la 500 sau chiar 600, 700 euro/persoană. Află mai multe detalii aici.

Ofertele de Revelion includ atât destinații pe pârtiile de schi din Bulgaria sau Austria, destinații urbane din Europa ca Praga, Barcelona sau  Lisabona, dar și destinații de revelion pe plajă precum BangkokKuala Lumpur, Emiratele Arabe Unite, Insulele Maldive, Capul Verde sau Mauritius. Consultă aici toate ofertele pentru Revelion 2016. Începe anul călătorind!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *