Early Booking 2016 • Priveliștile amețitoare din Dubai

Majoritatea ofertelor Early Booking sunt valabile pentru lunile de vară și includ destinații precum Grecia, Spania, Turcia sau Portugalia. Dar uneori, iarna și primăvara pot fi ca vara. Dacă nu vrei să aștepți luna iunie pentru a pleca în vacanță sau nu îți permiți un pachet de vacanță într-o insulă exotică din Maldive, poți alege oricând Emiratele Arabe Unite. Un pachet de vacanță pentru Dubai pornește de la 723 euro/persoană pentru 7 nopți și include biletul de avion dus-întors.

dubai
Sursă foto: Paravion.ro

Care e cea mai bună perioadă să călătorești în Dubai?

Cât trebuie să aștepți pentru a ajunge într-un loc cu temperaturi ridicate? E bine să știi că ofertele Early Booking pentru Dubai încep din ianuarie și țin până la sfârșitul lunii aprilie 2016, așa că poți să pleci oricând în "concediul de vară", chiar dacă în România e iarnă. În lunile care urmează, temperaturile medii în Emiratele Arabe Unite pornesc de la 20-25 °C pentru ianuarie și februarie și urcă treptat până la 30-35 °C în lunile de primăvară. 

Dubai
Sursă foto: Paravion.ro

Ce te așteaptă în Emiratele Arabe Unite?

Pe lângă zilele însorite perfecte pentru plajă, în Dubai poți pleca într-o escapadă romantică alături de partenerul tău sau într-un mini-concediu alături de familie și copii, dar și la shopping. Hotelurile unde te vei caza sunt la 10 minute distanță de Mall of the Emirates, așa că poți să îți petreci cel puțin o zi în magazinele de acolo. 

dubai4
Sursă foto: Paravion.ro

Când vine vorba de activitățile pe care le poți face la destinație, nu rata un safari prin deșert, o plimbare pe cămilă și o călătorie cu balonul, mai ales dacă ajungi în Dubai în timpul unei escapade romantice. Nu e un moment mai potrivit să faci o cerere în căsătorie. Dacă ești fascinat de arhitectura clădirilor zgârie-nori e suficient să faci un tur al orașului și să urci într-un turn din Dubai. Priveliștile sunt amețitoare.

Consultă toate ofertele disponibile pentru Dubai și planifică-ți următoarea vacanță de vară chiar în mijlocul iernii.

Pachetele de vacanță Early Booking 2016 includ cazarea pentru 5, 6, 7 sau 14 nopți, regim de masă demipensiune sau oferte All Inclusive. Cele mai populare destinații sunt Mamaia (fără transport), Grecia (fără transport), Algarve, Spania, Turcia, Emiratele Arabe Unite sau Iordania. Consultă toate ofertele Early Booking 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *