Top articole 2015 pe blogul Paravion

La final de an, facem bilanțul celor mai accesate articole de pe blog și descoperim, nu tocmai cu uimire, că poveștile merg strașnic alături de călătorii, că toate drumurile duc la Roma, dar și că informațiile, clipurile și fotografiile din campania Paravion Superstar au fost urmărite cu interes de-a lungul anului. Iată topul celor mai citite postări în 2015 de pe blogul Paravion.  

1. Cu mama în vacanță. Partea I

Ana-Maria împreună cu mama ei

Sursă foto: Ana-Maria Caia

"Eu sunt dezamăgită că mama nu poate vedea fântâna așa cum a arătat-o la cinema Fellini. Ea nu e deloc dezamăgită, se bucură de ce e frumos din jurul ei, nu de o imagine compusă înainte în cap. Mă gândesc cât de multă bucurie ratăm în viață pentru că “știm noi mai bine” cum trebuie să fie realitatea. Călătoriile minunate se fac cu inima deschisă și cu mintea eliberată de așteptări."

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi cum ar putea să decurgă o vacanţă la Roma împreună cu mamele voastre, recitiţi seria poveştilor scrise de Ana-Maria Caia pe blogul Paravion – "Dăruiește-i mamei tale o călătorie". Prima parte se găseşte aici.

2. 10 lucruri prețioase pe care le am de la mama

V-aţi gândit vreodată ce învăţăminte aţi tras de la mamele dumneavoastră? Ana-Maria Caia ne-a împărtăşit pe blog lista proprie cu cele mai preţioase lucruri primite de la mama ei. Care se regăsește și pe lista voastră?

10

3. Dăruiește-i mamei tale o călătorie. Înscrierile săptămânii

În timpul campaniei "Dăruiește-i mamei tale o călătorie" am adunat sute de texte absolut minunate care trebuiau să răspundă la o întrebare simplă: "De ce merită mama ta o călătorie?". Citiți câteva dintre primele texte înscrise în concurs aici.

4. Paravion Superstar. Finaliștii

Finaliştii Paravion Superstar

Competiţia "Fii Paravion Superstar!" ne-a făcut cunoştinţă cu 7 finalişti talentaţi. Redescoperiţi-i urmărind cele 7 clipuri cu care s-au înscris în competiţie.

5. Costin Marian este câștigătorul campaniei Paravion Superstar!

Clipul câștigător filmat în Iordania de Costin Marian.

"Am aflat de acest concurs în urma clipului de prezentare postat pe canalul de Youtube al Paravion.ro. A fost singura reclamă pe care nu am evitat-o, pentru că suna mult prea bine: “Heei, sunt Mihai Dobrovolschi şi vreau să-ţi povestesc despre cel mai cool job al verii!” M-am pus pe treabă şi se pare că l-am obţinut. Visul meu este să călătoresc foarte mult şi, într-un final, să lucrez ca fotograf colaborator pentru National Geographic. Consider acest job un prim pas către visul meu şi țin să le mulţumesc celor de la Paravion.ro pentru oportunitatea oferită, ne-a mărturisit Costin." Aflaţi mai multe despre câştigătorul competiţiei "Fii Paravion Superstar!".

6. Top 10 lucruri gratis de făcut la Roma

Dacă nu ați ajuns până acum la Roma, consultați lista cu obiectivele pe care le puteți vedea gratis aici.

7. Infografic Roma. Tot ce trebuie să știi

S-a dovedit a fi un infografic extrem de folositor, care a adunat peste 2.000 de like-uri online. 

Infografic ROMA

8. Top 10 locuri de vizitat în Roma

Treceţi în revistă din nou lista cu cele mai importante locuri pe care trebuie să le vizitați dacă ajungeți la Roma. Câte dintre acestea aţi văzut până acum?

9. Când recrutăm, căutăm să facem chimie!

"Când vine vorba de recrutare, un aspect important al întregului proces e „chimia”. E primul lucru pe care l-a declarat Remus Vișan, Managing Director & Fondator Paravion.ro, într-un interviu acordat revistei HR Manager, la începutul lunii aprilie. Acesta a explicat care sunt atuurile unui viitor angajat, a mărturisit că participă la interviurile finale și a menționat că legătura care se creează de la început este esențială."

Dacă vă interesează să aplicați vreodată pentru un job la Paravion, e musai să citiți acest articol în care Remus Vișan, Managing Director Paravion, vă dezvăluie ce anume caută la un viitor angajat.

10. Fii Paravion Superstar!

Încheiem topul celor mai citite postări din 2015 cu un articol dedicat clipului oficial al competiţiei "Fii Paravion Superstar!", un proiect solicitant și fructuos lansat de Paravion la începutul anului. Provocarea verii, prelungită până toamna târziu, s-a încheiat, dar în 2016 vom reveni cu o sumedenie de campanii noi, cu și despre călătorii.

Să ne citim cu bine și în 2016!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *