Promoții Aegean Airlines. Destinații urbane (I)

Dacă te gândești să pleci în lunile care urmează într-o escapadă de câteva zile în afara României sau să îți planifici vacanța estivală, poți face primii pași online rezervându-ți un bilet de avion cu reducere de până la 40%. Până în 18 ianuarie 2016, compania aeriană Aegean Airlines oferă discounturi la bilete de avion pentru toate destinațiile internaționale, pe care le poţi achiziţiona de pe paravion.ro.

Roma

Roma (Sursă foto: Shutterstock.com)

Cu Aegean Airlines poți vedea unele dintre cele mai frumoase și romantice din Europa precum RomaParis sau Atena, recunoscute pentru clădirile antice și muzeele impresionante, dar și pentru viața de noapte intensă și zecile de locuri romantice. Ori poate vrei să mergi la shopping sau la o defilare de modă în Milano? Dacă nu îți surâde nimic, poate ți-ar plăcea să ajungi în nordul Europei. Îți poți achiziționa un bilet de avion spre Copenhaga, capitala verde a Danemarcei cu un Centru Vechi splendid. E un prilej bun să descoperi stilul de viață scandinav, mai relaxat decât cel central sau est european.

Copenhaga
Copenhaga (Sursă foto: Shutterstock.com)

Pe lista destinațiilor internaționale urbane, găsești și orașe cu o cultură deosebită precum Tel Aviv, unul dintre cele mai accesibile orașe din lume și un important loc de pelerinaj, dar și Istanbul, un oraș ademenitor și intens oricând ai alege să-l vizitezi.  

Cele mai bune oferte, cu reducere de 40%, sunt pentru toamna anului 2016. Tot ce trebuie să faci e să cumperi biletul de avion până în 18 ianuarie, ca să știi sigur cel puțin un loc unde îți veți petrece weekend-urile prelungite sau vacanța în 2016.

Tel Aviv
Tel Aviv (Sursă foto: Shutterstock.com)

Promoția Aegean Airlines include reduceri de până la 40% pentru bilete de avion cumpărate de pe Paravion.ro şi este valabilă în perioada 7.01.2016 – 18.01.2016. Puteți alege destinații urbane de top ca Budapesta, Paris, Atena, Copenhaga, Roma, Milano, Istanbul dar și numeroase destinații de vacanță estivale precum Santorini, Kos, Chania, Larnaca, Rhodos sau Amman. În funcție de perioada de călătorie, beneficiați de următoarele reduceri: 15% pentru perioada 08.02.2016-23.03.2016, 25% pentru perioada 11.04-23.06.2016 și 40% pentru perioada 12.09 – 29.10.2016. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *